Prefab betonzwembaden: korte bouwtijd!

Zoekt u een superstrak zwembad wat in korte tijd gerealiseerd is? Een prefab betonzwembad heeft de korte bouwtijd als belangrijk voordeel. Alle wanden worden van tevoren gestort, in de afmeting die u wenst. Wij graven het bad uit en plaatsen de kant en klare wanden en storten de zwembadbodem daartussen. Binnen twee dagen staat de betonkuip, 10 dagen later loopt het water het bad in en kunt u genieten van uw strak afgewerkte prefab betonzwembad.

Alle maten mogelijk
Duurzaam
Snelle montage

Solide en overal toepasbaar

Beton, en zeker aangevuld met wapening, is oersterk en duurzaam. Daarom is een prefab betonzwembad te realiseren op iedere plek, ongeacht de bodemomstandigheden. Daarnaast kan Waterwel het prefab betonzwembad maken zo groot en diep als u maar wilt. Ook de zwembadtrap wordt ook van beton gemaakt. Dat zorgt voor een solide constructie, uitgevoerd met verlichting, jetstreams en alle denkbare accessoires. Passend bij uw wensen!

Ongekende mogelijkheden

U kunt bij een prefab betonzwembad zelf aangeven hoe het zwembad eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lamellen afdekking

Onze lamellen zwembadafdekking zorgt voor een strakke afwerking, bespaart energie, voorkomt verdamping en heeft een eenvoudige bediening.
Lees meer

Verlichting

Zwemmen kunt u op ieder moment van de dag dankzij sfeervolle verlichting in uw bouwkundige zwembad.

Jetstreams

het water in uw bouwkundig zwembad is met jetstreams continu in beweging. Zwemplezier verzekerd!
Lees meer

Verwarming

Dankzij de waterpomp, zonnecollectoren of de warmtewisselaar is het zwemwater heerlijk warm!
Lees meer

Bekijk onze referenties

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: