Binnen­zwembad

Het grote genieten begint thuis

Binnenzwembad: het hele jaar binnen genieten!

Wist u dat zwemmen één van de meest gezonde manieren van bewegen is? Water maakt gewichtloos, waardoor u de kans op blessures sterk terugdringt. Een binnenzwembad in huis is naast gezond ook nog eens heerlijk comfortabel. U hoeft de deur niet uit om een verfrissende duik te nemen in uw zwembad. Hebt u weinig ruimte? Een jetstream in uw binnenzwembad biedt uitkomst: u kunt écht zwemmen in een bad met een geringe oppervlakte. Waterwel komt graag bij u op locatie voor een advies op maat. Uw binnenzwembad ligt binnen handbereik!

Zwembad in huis

Luchtbehandeling

Naast het bouwen van uw binnenzwembad, kunnen wij u ook ondersteunen en ontzorgen door de luchtbehandeling uit handen te nemen. Dit is enorm van belang! Zo kunt u de luchtvochtigheid en de temperatuur van uw binnenruimte regelen. Binnenzwembaden hebben de neiging om veel vocht te produceren door verdamping van het water. Het is belangrijk om de vochtigheid op niveau te houden om condensatie en schimmelgroei te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om goed te kunnen ventileren, zodat eventuele chloorluchtjes naar buiten af te voeren en frisse lucht aan te voeren. Dit regelt Waterwel door middel van de juiste luchtbehandeling!

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

Onbezorgd genieten

De voordelen van een binnenzwembad

Privacy en comfort
U kunt ontspannen en genieten van een zwemervaring in uw eigen omgeving.

Het hele jaar door plezier
Of het nu regent, sneeuwt of juist warm is, u kunt altijd genieten van een verfrissende duik of ontspannen zwemsessie in uw zwembad in huis of bijgebouw.

Absolute vrijheid

Bij ons heeft u de volledige vrijheid om de afmetingen, vormen en afwerking van uw zwembad te kiezen.

Talloze mogelijkheden

Maak uw zwembad compleet

U kunt bij een bouwkundig zwembad zelf aangeven hoe het zwembad eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen met u ontwerpen we uw droomzwembad.

waterwel jacazzi vinkeveen

Verlichting

Zwemmen kunt u op ieder moment van de dag dankzij sfeervolle verlichting in uw bouwkundige zwembad.

Tegenstroom installatie

Heerlijk zwemmen zonder van plaats te veranderen? Dat kan dankzij een jetstream, gemonteerd in uw overloopzwembad, bouwkundig zwembad, betegeld zwembad, PPC zwembad of prefab betonzwembad.

Lamellen zwembadafdekking

Zwemmen is heerlijk, maar hoe zorgt u voor een gemakkelijke afdekking? Een druk op de knop en uw zwembad is open of dicht.

Het belang van expertise

Ervaren partner in binnenbadprojecten

Waterwel heeft ervaring en expertise opgebouwd in het omgaan met complexe situaties met betrekking tot binnenbaden. Bij de aanleg van een binnenzwembad is het extra van belang dat er vakkundig en professioneel geschakeld kan worden. Daarnaast is een grondige voorbereiding cruciaal. Fouten zijn namelijk moeilijk te corrigeren, waardoor de basis enorm belangrijk is voor het succes van het project. Waterwel is gewend om samen te werken met kelderbouwers, vooraanstaande aannemers en architecten. We hebben een goed vermogen om te coördineren en te communiceren binnen een team. Juist bij zulke complexe projecten is dat een belangrijke eigenschap.

Wat kost een binnenzwembad?

De kosten van een binnenzwembad variëren afhankelijk van de afmetingen, materiaalkeuze en extra functionaliteiten. Het is dan ook haast niet mogelijk om zonder adviesgesprek de prijs van uw zwembad te bepalen. We nodigen u daarom graag uit in onze showroom om u een beeld te geven van de mogelijkheden voor uw situatie. 

Uitgelichte projecten

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met maatwerkoplossingen.

“Met een binnenzwembad geniet u het hele jaar door en bent u niet afhankelijk van de weersomstandigheden.”

– Leonie Coster, verkoopadviseur

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.