Koivijver

Een vijver vol met leven

Koivijers: Compleet tot in detail

Prachtig toch, zo’n vijver vol met fraaie koikarpers? Als u van deze vissen houdt, zorgt u met plezier ook voor de juiste huisvesting. Waterwel legt graag topkwaliteit koivijvers aan, tot in de kleinste details. Voor de gezondheid van de vissen (de waterkwaliteit) is een goed filter- en pompsysteem van groot belang. Die zorgen voor een optimaal leefklimaat voor de vissen en voor kraakhelder water. Op die manier kunt u het hele jaar genieten van deze Japanse vissen! Als u meer wilt weten over een koivijver in uw tuin, neem dan contact met ons op.

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

een Koivijver op maat

De voordelen van een koivijver

Esthetisch aantrekkelijk
Koikarpers zijn prachtige en kleurrijke vissen die de vijver tot leven brengen. Ze voegen een decoratief element toe aan uw tuin of landschap.

Verbinding met de natuur
Een koivijver brengt de natuur dichter bij huis. Het biedt een habitat voor vissen, planten en andere waterdieren.

Entertainment
Het voeren van de vissen en het kijken hoe ze zwemmen kan een vorm van entertainment zijn, zowel voor u als voor uw gasten die op bezoek komen.

Talloze mogelijkheden

Maak uw koivijver compleet

U kunt bij een koivijver zelf aangeven hoe de vijver eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen met u ontwerpen we de koivijver waar u van droomt.

Verlichting

Kies voor vijververlichting zodat u ’s avonds ook heerlijk kunt genieten van uw prachtige koivijver. 

Filtertechniek

Graag zeker weten dat het goed zit met de waterkwaliteit van uw koivijver? Laat de filtertechniek dan aan Waterwel over!

Randafwerking

Heeft u graag een organische vijver of liever een strakke bak? Er zijn verschillende opties voor de randafwerking!

Een oase van rust

Kleurrijke sereniteit in eigen tuin

Een serene oase van kleuren en rust, recht in uw eigen achtertuin. Met een koivijver brengt u deze droom tot leven. Laat u betoveren door de levendige tinten van de koikarpers, die elegant door het kristalheldere water zwemmen. De zachte krabbelende geluiden van stromend water vullen de lucht, terwijl u ontspant in de rustgevende ambiance die alleen een koivijver kan bieden.


Waterwel als partner

Ongestoord genieten

Waterwel is een specialist in het compleet aanleggen van koivijvers. Bij een koivijver is de keuze van een goed filtersysteem erg belangrijk. Of het nu gaat om een Ultrasieve zeef met bijpassende beadfilter en een juiste UV-lamp of een meerkamer filter, de juiste skimmer. Waterwel helpt u graag met het vinden van het juiste systeem. Zo kunt u ongestoord genieten van de prachtige vissen bij u in de vijver.

Uitgelichte projecten

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met maatwerkoplossingen.

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.