Zwembad renovatie

Zwembadrenovatie: blaas uw zwembad een nieuw leven in

Als uw zwembad niet langer voldoet aan uw wensen, is het mogelijk om uw zwembad te laten renoveren. Met onze passie en vakmanschap zijn wij in staat om uw bestaande zwembad om te toveren tot een oase van luxe en comfort. Onze renovaties hebben al meerdere zwembaden een nieuw leven ingeblazen. Waterwel laat uw zwembad stralen als nooit tevoren. 

Eerlijk en professioneel advies

Samen ontdekken we de mogelijkheden

Wanneer wij een zwembadrenovatie aanpakken, beginnen we met een zorgvuldige inspectie bij u op locatie. Tijdens dit bezoek beoordelen we het zwembad, de mankementen en de omgeving.

Vervolgens gaan we samen met u aan tafel om te brainstormen over hoe we de bestaande situatie kunnen verbeteren. Slimme innovaties als bijvoorbeeld verwarmen met luchtwarmtepompen in plaats van gasketels en de keuze voor hoogwaardige, duurzame materialen zorgen ervoor dat het nieuwe zwembad lang meegaat en energiezuinig is.

waterwel jacazzi vinkeveen

Precisie en oog voor detail

Onze werkwijze

Onze aanpak is volledig en zorgvuldig; we bieden indien nodig het grondwerk/graafwerk aan, renoveren het gehele bad, plaatsen nieuwe filtertechniek, leveren en leggen een nieuwe randtegel en kunnen zelfs het terras of de vlonder rondom het zwembad netjes afwerken.

Door dit allemaal met elkaar op te pakken zorgen we voor een zorgeloze renovatie waarbij elk detail op elkaar is afgestemd.

Onze focus ligt op precisie en oog voor detail. Ook renovatieprojecten werken wij tot in perfectie uit!

Door onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat het zwembad niet alleen een nieuwe uitstraling krijgt, maar ook optimaal functioneert en voldoet aan uw wensen.

Meer zwemplezier door modernisering

Ook kleinere renovaties van bijvoorbeeld alleen uw techniek pakken we met beide handen aan. Graag moderniseren we uw techniek met de mogelijkheden en eisen van vandaag de dag. Dit levert veel plezier en gemak voor u op. We kunnen energie besparen, zorgen voor automatische filtersystemen, maar ook waterbehandeling is tegenwoordig volledig geautomatiseerd. Of wat te denken van nieuwe slimme technologie die ervoor zorgt dat zwembadtechniek anticipeert op weersberichten? Benieuwd naar de ontwikkelingen en voordelen voor uw situatie? Bel of mail gerust!