Spiegelglad met een overloopzwembad

Op zoek naar een (bouwkundig) zwembad met allure, iets wat pure klasse uitstraalt? Waterwel legt in uw tuin graag een overloopzwembad aan. Wat is daar uniek aan? Het water gaat naadloos over in het straatwerk, wat u ziet is puur vakmanschap. Een overloopzwembad past in een moderne, strakke tuin maar komt ook goed tot z’n recht in een landelijke en ruim opgezette tuin. Het mooie aan de samenwerking met Waterwel is onze focus op maatwerk. Aangepast op uw wensen en situatie!

Strak design
Gelijk met straatwerk
Passend maatwerk

Schoon water

Een overloopzwembad kenmerkt zich door zijn superstrakke uitstraling. Doordat het waterpeil gelijk staat aan het niveau van de bestrating, is er de meest optimale circulatie van water dankzij de overloopgoot. Waterwel werkt met een slim filtratiesysteem en uitgebreide besturing, die u op afstand (middels een app) kunt bedienen. Bijkomend voordeel: hierdoor verspilt u geen onnodige energie. Het oog wil ook wat: het overloopzwembad wordt niet voor niets spiegelbad genoemd. Dankzij de gladde waterspiegel ontstaat een chique en strakke uitstraling. Past dit in uw situatie? Wij maken graag een ontwerp!

Ongekende mogelijkheden

U kunt bij een overloop zwembad zelf aangeven hoe het zwembad eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Betegeld

Een betegeld zwembad kunt u vormgeven zoals u zelf wilt. uw keuze geeft net dat beetje extra!
Lees meer

Lamellen afdekking

Onze lamellen zwembadafdekking zorgt voor een strakke afwerking, bespaart energie, voorkomt verdamping en heeft een eenvoudige bediening.
Lees meer

Verwarming

Dankzij de waterpomp, zonnecollectoren of de warmtewisselaar is het zwemwater heerlijk warm!
Lees meer

Zitbank

In uw zwembad creëren we een zitbank, waardoor u niet alleen kunt zwemmen maar ook heerlijk kunt relaxen!

Genieten van uw overloopzwembad

Stijlvol zwemmen in uw (achter)tuin. Met een overloopzwembad is het water dichterbij dan ooit. En dankzij de nieuwste technieken geniet u van helder, schoon water.

Voordelen van een overloopzwembad

  • Het waterniveau staat gelijk met uw bestrating. Dit zorgt voor een zeer fraaie uitstraling
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Betere filteratie en daarom ook minder chemicaliën gebruik.
  • Aangenamer waterniveau om in te zwemmen
  • Alle vrijheid in de afmetingen van uw zwembad
  • Alle vormen mogelijk
  • Alle opties voor lamellenafdekking zijn mogelijk in uw zwembad.
  • Duurzaam en degelijk

 

Bekijk onze referenties

Of het nu gaat om een overloopzwembad, bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: