Zwemvijver

Natuur zwembad

Zwemvijvers: natuurlijker kan niet

Wilt u een zwemvijver, zodat u kunt zwemmen in een natuurlijke omgeving? Waterwel is dé specialist in het aanleggen van zwemvijvers. Stuk voor stuk vijvers waarin een natuurlijke uitstraling en omgeving gecombineerd worden met dagelijks zwemplezier. Daardoor zijn onze zwemvijvers een verrijking voor uw tuin, ieder jaargetijde weer. De overgang tussen oever en water is gemaakt met waterzuiverende planten die passen in en bij uw tuin. Genieten: u zwemt in de vrije natuur!

zwemvijver-waterwel-ijsselstijn

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

Natuurlijk genieten

De voordelen van een prachtige zwemvijver

Hele jaar door plezier
In de zomermaanden nodigt een zwemvijver uit om een frisse duik te nemen, in de koudere maanden is het dé blikvanger in de tuin.

Perfecte waterkwaliteit
Met een natuurlijke zwemvijver creëert u de mogelijkheid om te zwemmen in biologisch water. Verfrissend en helder water dat de natuur zelf filtert en zuivert.

Passend maatwerk
Waterwel legt uw zwemvijver aan inclusief de planten, een zitbank in het water of een mooie fontein. U mag het zeggen: welk formaat zwemvijver past in uw tuin?

zwemvijver-waterwel-kamerik

Talloze mogelijkheden

Maak uw zwemvijver compleet

U kunt zelf aangeven hoe u natuurzwembad eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen met u ontwerpen we uw droomvijver.

Verlichting

Verlichting in een zwemvijver voegt een extra dimensie toe aan de ervaring van zwemmen in de natuurlijke omgeving.

Plantenfilter

Een plantenfilter in een natuurlijke zwemvijver biedt een effectieve manier om het water helder en gezond te houden.

Inlooptrap

Een trap, meestal gemaakt van duurzame materialen zoals natuursteen of hout, biedt zwemmers een geleidelijke en comfortabele manier om het water te betreden.

zwemvijver-waterwel-wageningen

Natuur en techniek

Kraakhelder en natuurlijk

Vier seizoenen hebt u volop plezier van uw zwemvijver. Door de unieke filtertechniek is de zuiverheid van het water goed voor elkaar: zowel planten, vissen en mensen genieten hiervan. Uw voordeel: u kunt echt ontspannen in uw eigen tuin. Van de bescheiden elegantie van een kleine zwemvijver omzoomd met waterplanten, tot de prachtige grootsheid van een uitgestrekt natuurzwembad met een verfrissende fontein, de keuze is aan u.

Wat kost een zwemvijver?

De prijs voor een zwemvijver begint doorgaans vanaf €50.000 maar zal variëren afhankelijk van de afmetingen, uw wensen en uw budget. Het is dan ook haast niet mogelijk om zonder adviesgesprek de prijs van uw zwemvijver te bepalen. We nodigen u daarom graag uit in onze showroom om u een beeld te geven van de mogelijkheden voor uw situatie. Wij streven ernaar om uw droom van een prachtige zwemvijver binnen uw budget te realiseren.

zwemvijver-waterwel-wageningen 1

Uitgelichte projecten

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met maatwerkoplossingen.

“In onze showroom hebben we meerdere zwembaden en geven wij u graag passend advies.”

– Willem onderstal, verkoopadviseur

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.