Bouwkundige zwembaden: heerlijk genieten

Wat zoekt u bij de aanleg van uw nieuwe bouwkundige zwembad? Duidelijk: vrijheid in grootte en vorm. En, niet onbelangrijk, een zorgeloos aanlegtraject waardoor u jarenlang van uw droom kunt genieten! Zo’n bouwkundig zwembad aanleggen is voor Waterwel dagelijks werk. Dat ziet u terug in ons portfolio. Stuk voor stuk duurzame baden in uiteenlopende stijlen, die het woon- en tuinplezier van onze klanten vergroten. Als u meer wilt weten over een bouwkundig zwembad in uw tuin, neem dan contact met ons op.

Enorm duurzaam
Passend maatwerk
Gedetailleerd perfect

Bouwkundige zwembad afdekking

Heerlijk toch, als uw bouwkundige zwembad continu op een comfortabele temperatuur is? Voor optimaal gebruiksgemak is een juiste afdekking een must. Daarvoor biedt Waterwel diverse mogelijkheden, ieder met unieke eigenschappen, passend bij uw situatie. Een koepel over uw bouwkundige zwembad is vuilwerend, gaat verdamping tegen, het houdt de waterwarmte goed vast en het is bovendien veilig voor kleine kinderen. Een lamellenafdekking zorgt voor een strakke afwerking en is energiebesparend, zelfs te krijgen met solardeck. U genereert warmte zonder dat het u geld kost. Ook het gebruiksgemak springt in het oog: een druk op de knop en u kunt te water. Foamafdekking kan natuurlijk ook: functioneel en handig in gebruik. Meer weten?

Ongekende mogelijkheden

U kunt bij een bouwkundig zwembad zelf aangeven hoe het zwembad eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lamellen afdekking

Onze lamellen zwembadafdekking zorgt voor een strakke afwerking, bespaart energie, voorkomt verdamping en heeft een eenvoudige bediening.
Lees meer

Verlichting

Zwemmen kunt u op ieder moment van de dag dankzij sfeervolle verlichting in uw bouwkundige zwembad.

Jetstreams

het water in uw bouwkundig zwembad is met jetstreams continu in beweging. Zwemplezier verzekerd!
Lees meer

Verwarming

Dankzij de waterpomp, zonnecollectoren of de warmtewisselaar is het zwemwater heerlijk warm!
Lees meer

De voordelen van een bouwkundig zwembad

  • Wij geven u alle vrijheid in de afmetingen van uw zwembad
  • Het zwembad kunt u in alle vormen laten maken
  • De inlooptrap of zitbank kunt u maken in het zwembad waar u maar wilt.
  • Alle opties voor lamellenafdekking zijn mogelijk in uw zwembad.
  • Duurzaam en degelijk product.
  • Korte bouwtijden.
  • Verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.

Genieten van uw bouwkundig zwembad

Heerlijk zwemmen begint met goed water. Daarom maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Dat is pas genieten.

Om van te watertanden...

Al jarenlang realiseren wij bouwkundige zwembaden waar wij oprecht trots op zijn. In allerlei formaten, binnen en buiten, in heel Nederland. Met de mooiste ontwerpen van architecten, tuinontwerpers en uit eigen koker. Maar onze ambities reiken verder. Met de nieuwste technieken kunnen wij daarom niet alleen prachtige zwemvijvers aanleggen, maar kunt u nu ook nagenoeg chloorvrij zwemmen in uw bouwkundige zwembad! Dankzij een veilige waterbehandeling en filterinstallatie is de benodigde hoeveelheid chloor minimaal. En ook daar zijn wij trots op. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van chloorarm zwemmen.

Zij gingen u voor

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke koi-vijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren:.