Bouwkundig zwembad

Heerlijk genieten

Het grote genieten begint thuis

Wat zoekt u bij de aanleg van uw nieuwe bouwkundige zwembad? Duidelijk: vrijheid in grootte en vorm. En, niet onbelangrijk, een zorgeloos aanlegtraject waardoor u jarenlang van uw droom kunt genieten! Zo’n bouwkundig zwembad aanleggen is voor Waterwel dagelijks werk. Dat ziet u terug in ons portfolio. Stuk voor stuk duurzame baden in uiteenlopende stijlen, die het woon- en tuinplezier van onze klanten vergroten. Als u meer wilt weten over een bouwkundig zwembad in uw tuin, neem dan contact met ons op.

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

Ultiem zwemplezier

De voordelen van een bouwkundig zwembad

Complete vrijheid

U heeft complete vrijheid in de afmetingen en vormen van uw zwembad. Ook bepaalt u zelf waar de inlooptrap of zitbank komt. Daarnaast zijn alle lamellenafdekkingen mogelijk.

Duurzaam en degelijk
Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor een degelijk en duurzaam eindproduct.

Korte bouwtijd
Wij blijven ons werkproces optimaliseren. We vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk van uw zwembad kunt genieten!

Talloze mogelijkheden

Maak uw zwembad compleet

U kunt bij een bouwkundig zwembad zelf aangeven hoe het zwembad eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen met u ontwerpen we uw droomzwembad.

waterwel jacazzi vinkeveen

Verlichting

Zwemmen kunt u op ieder moment van de dag dankzij sfeervolle verlichting in uw bouwkundige zwembad.

Tegenstroom installatie

Heerlijk zwemmen zonder van plaats te veranderen? Dat kan dankzij een jetstream, gemonteerd in uw overloopzwembad, bouwkundig zwembad, betegeld zwembad, PPC zwembad of prefab betonzwembad.

Lamellen zwembadafdekking

Zwemmen is heerlijk, maar hoe zorgt u voor een gemakkelijke afdekking? Een druk op de knop en uw zwembad is open of dicht.

Chloorarm zwemgenot

Om van te watertanden

Al jarenlang realiseren wij bouwkundige zwembaden waar wij oprecht trots op zijn. In allerlei formaten, binnen en buiten, in heel Nederland. Met de mooiste ontwerpen van architecten, tuinontwerpers en uit eigen koker. Maar onze ambities reiken verder. Met de nieuwste technieken kunnen wij daarom niet alleen prachtige zwemvijvers aanleggen, maar kunt u nu ook nagenoeg chloorvrij zwemmen in uw bouwkundige zwembad! Dankzij een veilige waterbehandeling en filterinstallatie is de benodigde hoeveelheid chloor minimaal. En ook daar zijn wij trots op. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van chloorarm zwemmen.

Wat kost een bouwkundig zwembad?

Omdat al onze zwembaden maatwerk zijn, is er geen “one-size-fits-all”. Afhankelijk van de afmetingen, uw wensen en uw budget zal de investering variëren. Het is dan ook haast niet mogelijk om zonder adviesgesprek de prijs van uw zwembad te bepalen. We nodigen u daarom graag uit in onze showroom om u een beeld te geven van de mogelijkheden voor uw situatie.  

Uitgelichte projecten

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met maatwerkoplossingen.

“Waterwel maakt uw zwembad dromen waar. Van concept tot realisatie, wij zijn er voor u!

– Willem Onderstal, verkoopadviseur

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.