Hoogwaterlijn zwembad

Kwaliteit & klasse

Een zwembad in eigen tuin

Bent u op zoek naar een uniek en op maat gemaakt hoogwaterlijn zwembad? Bij Waterwel streven we naar het realiseren van uw droomzwembad met maximale vrijheid in grootte en vorm, en een zorgeloos aanlegproces, zodat u jarenlang kunt genieten van een zwembad in uw eigen tuin. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het aanleggen van hoogwaterlijn zwembaden wat terug te zien is in ons uitgebreide portfolio. Of u nu kiest voor een strak modern ontwerp of juist voor een natuurlijke uitstraling, wij zorgen ervoor dat uw zwembad perfect aansluit bij uw wensen en de esthetiek van uw tuin. Wilt u meer informatie over het laten aanleggen van een hoogwaterlijn zwembad in uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. 

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

Vrijheid en kwaliteit

De voordelen van een hoogwaterlijn zwembad

Strakke uitstraling
Bij een hoogwaterlijnzwembad komt het waterniveau bijna tot aan de rand, wat zorgt voor een strakke uitstraling!

Volledige vrijheid

U heeft de volledige vrijheid in de afmetingen en vormen van uw zwembad. Bovendien bepaalt u zelf waar de inlooptrap of het loungeplateau komt. 

Duurzaam en degelijk
Wij maken enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, wat resulteert in een robuust en duurzaam eindproduct.

Talloze mogelijkheden

Maak uw zwembad compleet

U kunt bij een bouwkundig zwembad zelf aangeven hoe het zwembad eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen met u ontwerpen we uw droomzwembad.

waterwel jacazzi vinkeveen

Verlichting

Zwemmen kunt u op ieder moment van de dag dankzij sfeervolle verlichting in uw bouwkundige zwembad.

Tegenstroom installatie

Heerlijk zwemmen zonder van plaats te veranderen? Dat kan dankzij een jetstream, gemonteerd in uw overloopzwembad, bouwkundig zwembad, betegeld zwembad, PPC zwembad of prefab betonzwembad.

Lamellen zwembadafdekking

Zwemmen is heerlijk, maar hoe zorgt u voor een gemakkelijke afdekking? Een druk op de knop en uw zwembad is open of dicht.

Ontspannen in stijl

Verkwikkend zwemplezier

Al 25 jaar realiseren wij zwemplezier. We werken daarbij samen met architecten, tuinontwerpers en putten ook uit onze eigen creatieve bronnen voor de mooiste ontwerpen. Maar onze visie is breder dan alleen dat. Met de nieuwste technologische ontwikkelingen leggen wij niet alleen prachtige zwemvijvers aan, maar bieden we ook de mogelijkheid om vrijwel chloorvrij te zwemmen! Door geavanceerde waterbehandeling en filtersystemen is de benodigde hoeveelheid chloor minimaal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden van chloorarm zwemmen.

Wat kost een hoogwaterlijn zwembad?

De kosten van een zwembad zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, uw specifieke wensen en het beschikbare budget. Daarom nodigen we u van harte uit om onze showroom te bezoeken. Hier kunnen we samen de mogelijkheden bespreken en u een duidelijk beeld geven van wat er mogelijk is voor uw situatie.

Uitgelichte projecten

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met maatwerkoplossingen.

“In onze showroom hebben we meerdere zwembaden en geven wij u graag passend advies.”

– Bernard van Sligtenhorst, verkoopadviseur

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.