Siervijver

Water is leven

Siervijver: centraal in een groene omgeving

Houdt u van een natuurlijke vulling van uw tuin? Denk dan aan een siervijver, die de natuur in uw groene omgeving centraal stelt. Het belangrijkste is voor u is een duurzaam ontwikkelde en onderhoudsvriendelijke siervijver. Die komt tot stand in nauwe samenwerking met architecten en hoveniers, ieder vanuit zijn eigen expertise. Waterwel zorgt voor een goede pompinstallatie en filtertechniek, maar ook voor de fonteinen, etages, watervalletjes en beekloopjes. Wilt u het totale traject (inclusief de complete tuinaanleg) uit handen geven aan een specialist? Aangenaam, Waterwel!

Siervijver-waterwel-genieten

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

Planten, dieren en water

De voordelen van een siervijver

Biodiversiteit
Siervijvers trekken flora en fauna aan, waardoor er een levendig ecosysteem ontstaat. Een siervijver in uw tuin kan daarom vogels en vlinders aantrekken. Maak zo van uw buitenruimte een natuurlijke habitat.

Esthetische aantrekkingskracht
Een goed ontworpen en onderhouden siervijver kan de aantrekkingskracht van uw buitenruimte vergroten. 

Ontspanning
Siervijvers bieden een serene omgeving die ideaal is voor ontspanning. Het kijken naar zwemmende vissen en het luisteren naar het geluid van stromend water is erg rustgevend.

Siervijver-waterwel-ede

Talloze mogelijkheden

Maak uw siervijver compleet

U kunt zelf aangeven hoe de zwemvijver eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen met u ontwerpen we uw droomvijver.

Waterval

Een waterval voegt visuele aantrekkingskracht toe aan uw siervijver. Het bewegende water, het geluid van de stroming en de natuurlijke uitstraling van rotsen of stenen dragen allemaal bij aan de schoonheid van uw buitenruimte.

Fontein

Een fontein kan helpen bij het verbeteren van de luchtcirculatie van het water in uw vijver. Het spuiten van water in de lucht zorgt voor zuurstofwisseling, wat gunstig is voor vissen en andere waterorganismen.

Waterspel

Bewegend water kan een dynamisch element toevoegen aan het landschap en een gevoel van levendigheid en frisheid creëren.

Siervijver-waterwel-lunteren

Natuurlijke pracht

Breng de natuur naar uw tuin

Naast een weelde aan planten kan uw siervijver ook verrijkt worden met vissen en wordt uw vijver een waar kijkplezier. Daarnaast richten wij de vijver helemaal naar uw wens in. Watervalletjes, waterlamellen, etages, fonteinen: ook de aankleding boven water krijgt onze volledige zorg en aandacht.u in de vijver.

 

Passie en vakmanschap

De vijver waar u van droomt

Bij Waterwel draait het niet alleen om het eindresultaat. Wij bieden daarnaast veel waarde aan het proces. Van de eerste schets tot aan de realisatie, elke stap wordt met passie en vakmanschap  uitgevoerd. Wij maken van uw droomvijver werkelijkheid.

“Water voegt extra dimensie toe aan iedere tuin.”

Uitgelichte projecten

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met maatwerkoplossingen.

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.