Bouwkundige jacuzzi

Bouwkundige jacuzzi

Uw jacuzzi op maat

Met onze focus op maatwerk, vakmanschap en innovatie creëren wij niet zomaar jacuzzi’s, maar echte kunstwerken die luxe en exclusiviteit uitstralen. Geen enkele jacuzzi is hetzelfde, ieder project is volledig gepersonaliseerd. Onze bouwkundige jacuzzi’s zijn – door onze toewijding aan details en kwaliteit – bewonderenswaardig en onderscheidend. We willen u graag verrassen en inspireren met onze op maat gemaakte ontwerpen voor uw situatie. 

Er kan gesproken worden van maatwerk omdat wij de jacuzzi volledig realiseren op basis van uw wensen en behoeften. Perfect passend bij de specifieke ruimte en esthetische eisen van u als onze opdrachtgever. Hiermee behalen we niet alleen een uniek en gepersonaliseerd resultaat, maar zorgen we ook voor een naadloze integratie van het ontwerp ten opzichte van de omgeving. 

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

Onbezorgd genieten

De voordelen van een bouwkundige jacuzzi

Uw eigen spa
Met uw eigen bouwkundige jacuzzi komt u thuis helemaal tot rust. Heerlijk bubbelen na een lange werkdag, wie wilt dat nou niet?

Volledig maatwerk
U kunt uw bouwkundige jacuzzi geheel zelf samenstellen. Wij bouwen de jacuzzi waar u van droomt, helemaal op maat!

Hoogwaardig genieten
Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor een degelijk en duurzaam eindproduct.

Jacuzzi-waterwel-tegels

Geheel gepersonaliseerd

Uw eigen unieke jacuzzi

Vakmanschap zorgt voor kwaliteit en duurzaamheid. Door onze vakbekwame mensen en hun ervaring vervaardigen wij de jacuzzi’s met oog voor detail en precisie. Onze jacuzzi’s hebben daardoor een lange levensduur en zijn opgewassen tegen intensief gebruik. Elk onderdeel kan op maat gemaakt worden en in de gewenste kleur worden afgewerkt. Zo heeft u een jacuzzi die geheel gepersonaliseerd is. Door al het handwerk kennen we geen grenzen wat de uitvoering betreft.

Graag maken we samen met u een jacuzzi die 100% aansluit op uw wensen en eisen. Een eigen en vooral unieke plek waar samen zijn met familie en vrienden oneindig genieten betekent. Borrelen en bubbelen, warm water en een frisse neus in de open lucht. 

Jacuzzi-waterwel-villa

Design op maat

Uw luxe design jacuzzi

Het design van een jacuzzi op maat kan alle kanten op. Van vormgeving tot afwerking heeft u de vrijheid om het ontwerp van uw dromen met ons te delen. Mozaïek betegeling, een naadloze verwerking in het terras of een unieke vorm, het kan allemaal. Met onze kennis maken we van uw concept een praktisch en kwalitatief ontwerp, een ontwerp die we voor u werkelijkheid kunnen maken. Uw bouwkundige jacuzzi van Waterwel is van de hoogste kwaliteit en voorzien van alles om u de perfecte wellness ervaring te geven.

 

Dé samenwerkingspartner

Uw wellness, onze passie

Waterwel is al jarenlang met passie zwembaden en jacuzzi’s aan het realiseren waar wij oprecht trots op zijn. In allerlei formaten, binnen en buiten, in heel Nederland. Met de mooiste ontwerpen van architecten, tuinontwerpers en uit eigen koker. Maar onze ambities reiken verder. Met de nieuwste technieken gaan wij voor groen en realiseren we ook prachtige zwemvijvers en biopools waarin chloorvrij gezwommen kan worden. Dankzij een veilige waterbehandeling en filterinstallatie is de benodigde hoeveelheid chloor minimaal. En ook daar zijn wij trots op. 

 
Jacuzzi-waterwel-bar

Uitgelichte projecten

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met maatwerkoplossingen.

“In onze showroom hebben we meerdere zwembaden en geven wij u graag passend advies.”

– Willem onderstal, verkoopadviseur

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.