Over Waterwel

20 jaar passie en vakmanschap. Dit zijn de 2 belangrijkste eigenschappen van Waterwel. In deze 20 jaar tijd zijn er in samenwerking met het kantoorpersoneel mooie projecten door onze monteurs gerealiseerd. Met een gezamenlijk team van 15 medewerkers proberen we elke dag het maximale eruit te halen.

Naast het bouwen van zwembaden en zwemvijvers houden we ons ook bezig met het monteren van beregening en waterinstallaties. Van groot tot klein, van modern tot landelijk. Iedereen vindt een passende wateroplossing.

Waterplezier gunnen we iedereen! Daarom zit Waterwel centraal in Nederland, met het kantoor in Renswoude. Vanuit die plaats bedienen we klanten door heel Nederland. Met aanleg onderhoud, renovatie en service als het gaat om zwembaden, zwemvijver of beregeningssystemen.

Uw interesse gewekt? Neem dan contact op via e-mail of telefoon. Onze medewerkers staat u graag te woord!

Ons team

Gerald

Grote kans dat u Gerald aan de lijn krijgt als u Waterwel belt, hij is uw eerste aanspreekpunt zowel telefonisch als op de zaak. Hij verricht baliewerkzaamheden en is verantwoordelijk voor zowel de marketing als het magazijn.

Rene

Even een zwembad uittekenen, tussendoor nog wat spullen bestellen voor een project, levertijden opvragen bij de leverancier. Onze werkvoorbereider Rene regelt het allemaal.

Martina

Martina is verantwoordelijk voor de administratie, ze zorgt dat facturen worden gecontroleerd en betaald. Ook ondersteund ze de verkoopafdeling met het maken van offertes. 

Jarco

Onze adviseur en werkvoorbereider Jarco regelt alles op het gebied van waterfilters en zwemvijvers. Heeft u een offerte nodig? Jarco helpt u graag verder.