Over Waterwel

Al 25 jaar passie & vakmanschap

Passie en vakmanschap. Dit zijn de 2 belangrijkste eigenschappen van Waterwel. In deze 25 jaar tijd zijn er in samenwerking met het kantoorpersoneel mooie projecten door onze monteurs gerealiseerd. Met een gezamenlijk team van ruim 30 medewerkers proberen we elke dag het maximale eruit te halen.

Van zwembaden tot beregeningssytemen

Naast het bouwen van zwembaden en zwemvijvers houden we ons ook bezig met het monteren van beregenings- en waterinstallaties. Van groot tot klein, van modern tot landelijk. Iedereen vindt een passende wateroplossing.
Waterplezier gunnen we iedereen! Daarom zit Waterwel centraal in Nederland, met het kantoor in Barneveld. Vanuit die plaats bedienen we klanten door heel Nederland. Met aanleg, onderhoud, renovatie en service als het gaat om zwembaden, zwemvijvers of beregeningssystemen.

“Elke dag werken we met veel plezier en passie aan de mooiste baden.”
Waterwel-medewerker 3

ONZE AANPAK

Ontzorging van advies tot realisatie

Bij Waterwel beleven we dagelijks plezier aan het creëren van bouwkundige zwembaden, efficiënte beregeningssystemen en prachtige siervijvers. Van aanleg tot onderhoud en renovatie, wij zijn uw toegewijde partner voor alles wat met water te maken heeft. Laat ons uw inspiratiebron zijn voor buitenleven, terwijl wij u ontzorgen van deskundig advies tot de volledige realisatie van uw droomproject.

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

Wij werken o.a. met de volgende partners

Ga de diepte in

Ontvang gratis tips en advies over zwembaden: schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.