Service & onderhoud

Vijveronderhoud: genieten zonder zorgen

Uw vijver is een ware blikvanger. Troebel water, algenvorming, verstopte filters: om te blijven genieten zult u uw vijver goed moeten onderhouden. Bij Waterwel hebben wij specialisten met passie voor vijvers en waterplanten. Of het nu gaat om een siervijver, koivijver of zwemvijver, wij zorgen ervoor dat uw vijver weer helder en schoon is, en de beplanting tot zijn recht komt.  Zo kunt u heerlijk genieten van uw vijver, het hele jaar door!

Sfeervol en praktisch

Onderhoudscontract

Het is ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij komen met regelmaat (dat kan zelfs wekelijks) langs met een Waterwel-onderhoudsspecialist om uw zwembad schoon te maken, de filterinstallatie te controleren en bij te vullen en nemen andere voorkomende werkzaamheden voor onze rekening. Uw belangrijkste voordeel: Waterwel draagt bij aan de waterkwaliteit van uw vijver!

koivijver-waterwel-karper

Wij nemen het werk graag uit handen

Maak het uzelf makkelijk

Het onderhouden van een vijver kan een flinke klus zijn. Onze specialisten nemen u het werk uit handen. Denk hierbij aan:

  • Het helder maken van het vijverwater
  • Het schoonmaken van het waterfilter
  • Het verwijderen van bladeren uit de vijver
  • Het verwijderen van algen uit de vijver
  • Onderhoud van uw waterplanten
  • Zorgen voor een biologisch evenwicht
  • En meer.

Zo voorkomt u dat uw vijver een bron van irritatie wordt. Onze experts weten wat zij moeten doen. Zo bent u gegarandeerd van een prachtige, schone vijver. Neem contact op voor de mogelijkheden.

zwemvijver-waterwel-onderhoud

"Waterwel laat uw vijver stralen. Met onze zorgeloze onderhoudsservice geniet u altijd van helder water en prachtige beplanting!"

– Hein van Veenschoten, Monteur (zwem)vijvers