Infrarood sauna

Heerlijk genieten

Uw reis naar innerlijke rust begint hier

Bij Waterwel komen passie en vakmanschap samen om uw wellnessdromen te vervullen. Laat ons uw reis naar innerlijke rust begeleiden. Onze sauna’s worden door onze vakspecialisten met zorgvuldigheid en oog voor detail gebouwd. Wij gaan alleen voor het allerbeste resultaat!

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

Ontspannen en genieten

De voordelen van een infraroodsauna

Ontspannen spieren
Infraroodsauna’s geven met hun straling een warmte af die diep doordringt in het lichaam. Hierdoor worden spieren effectief verwarmd en ontspannen deze maximaal

Gerichte behandeling
De infraroodstralen kunnen gericht worden geposititoneerd om specifieke gebieden te verwamren voor pijnverlichting of spierontspanning

Minder hoge temperaturen
De Als de hoge warmte van een traditionele sauna u teveel is, soms wel 90 tot 100 graden, dan is de infraroodsauna een uitkomst. De temperaturen bij een infraroodsauna liggen gemiddeld tussen de 40 en 65 graden Celsius.

Foto's: Cleopatra

Maatwerk

Oneindig veel mogelijkheden

Ook de gerichte en diepgaande warmte van de infrarood stralers zorgen voor het verwijden van bloedvaten en verbeteren daarmee de bloedsomloop. Dit brengt meerdere gezondheidsvoordelen met zich mee. Het zweten helpt bij het ontgiften van het lichaam door afvalstoffen af te voeren door transpireren. De warmte zorgt daarbij voor het verlichten van spier- en gewrichtsklachten. Ook bij bijvoorbeeld chronische aandoeningen als artritis. 

Om een sauna sessie waar te maken, is maatwerk een vereiste. Waterwel is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en bouwen van kwalitatief hoogwaardige sauna’s. Of het nu gaat om een Finse sauna, een infraroodsauna of stoombad. Ook wat stijl betreft is alles mogelijk. Wilt u graag een strak en modern design? Of gaat u liever voor een traditionele uitstraling? 

Uitgelichte projecten

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met maatwerkoplossingen.

“In onze showroom hebben we meerdere zwembaden en geven wij u graag passend advies.”

– Willem onderstal, verkoopadviseur

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.