Fonteinen

Fontein-waterwel-1

Altijd levendig

Wat doet water in een tuin? Het brengt altijd leven, zichtbaar en dankzij Waterwel-fonteinen ook hoorbaar. Een luxe fontein verandert uw vijver in een échte waterpracht. Natuurlijk krijgt u een fontein-advies wat naadloos in uw situatie past. Eén ding is zeker: levendigheid verzekerd! Of het nu een drijvende fontein, een watervalfontein, een designfontein of een vaste fontein is. De mogelijkheden qua vijverfonteinen lichten wij u graag toe in een persoonlijk advies. Hebt u al een vijver en overweegt u een fontein toe te voegen aan uw waterpartij? Ook dat kan bij Waterwel!

Fontein-waterwel-2

Altijd genieten

Het geluid van klaterend water is heerlijk rustgevend, dat weten we bij Waterwel maar al te goed. Even wegdromen in uw tuinstoel terwijl de lavafontein continu zijn werk doet. Een lamp eronder en u kunt ’s avonds ook genieten van een drijvende fontein, een watervalfontein, een designfontein of een vaste fontein. Het genieten kan beginnen met een luxe fontein van Waterwel!

 

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

Luxe fontein

De voordelen van een fontein

Bestuurbaar met telefoon
Met een simpele tik op een app kun je de waterstralen laten dansen op jouw commando.

Verlichting
Een fontein kan ook verlicht zijn. Laat uw fontein ’s nachts tot leven komen als een schitterend kunstwerk.

Verschillende vormen en hoogtes
Een klein fonteintje die een subtiel sproeieffect heeft tot een imposante spuiter die een dramatische uitbarsting van water vormt. Er zijn verschillende mogelijkheden!

Kennisbank

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke koivijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Lees alles over de prachtige wereld van maatwerkoplossingen.

Een duurzaam zwembad met een nieuw regelsysteem

Welk zwembad moet ik kiezen?

Een zwembad verwarmen zo werkt het

Alles over het aanleggen van een strakke vijver

Een beregeningsplan op maat

Laat je informeren en adviseren

Waterwel is de samenwerkingspartner voor hoveniers en particulieren die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen en professionele watersystemen. Onze tuinberegeningssystemen zijn van topkwaliteit, onze waterpartijen een sieraad voor de tuin. Ontdek de mogelijkheden in onze brochure of kom eens langs in onze showroom.