Biopool

Biologisch zwembad

Biopool: samensmelting van natuur en comfort

De natuurlijke ervaring van een zwemvijver met het comfort en ontwerp van een traditioneel zwembad. Een biologisch zwembad is op het oog niet te onderscheiden van een traditioneel zwembad, maar zijn wel degelijk verschillend. De waterfiltering wordt namelijk natuurlijk en zonder chemicaliën gedaan. Goed voor u en goed voor de natuur. De installatie van een biopool kunnen wij van begin tot eind voor u verzorgen. Bekijk ons portfolio voor spetterende voorbeelden. Als u meer wilt weten over een biopool in uw tuin, neem dan contact met ons op.

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

Groen genieten in eigen tuin

De voordelen van een biopool

Vrij van chemicaliën
Biopools gebruiken geen chloor om het water schoon te houden. Ze zijn dus niet alleen goed voor u, maar ook voor de natuur.

Het comfort van een zwembad
Biopools bieden het comfort van een traditioneel zwembad, maar met toegevoegde voordelen van natuurlijke zuivering.

Perfect op maat
Ook biopools kunnen op maat gemaakt worden om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Ze kunnen worden ontworpen en gebouwd op basis van de beschikbare ruimte, het budget en de gewenste esthetiek.

Talloze mogelijkheden

Maak uw biopool compleet

U kunt zelf aangeven hoe de biopool eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen met u ontwerpen we de biopool waar u van droomt.

Lamellenafdekking

Zwemmen is heerlijk, maar hoe zorgt u voor een gemakkelijke afdekking? Een druk op de knop en uw biopool is open of dicht.

Verlichting

Zwemmen kunt u op ieder moment van de dag dankzij sfeervolle verlichting in uw biopool.

Jetstreams

Heerlijk zwemmen zonder van plaats te veranderen? Dat kan dankzij een jetstream, gemonteerd in uw biopool.

onbezorgd genieten

Zo groen als een vijver, zo fijn als een zwembad

Een zwembad met chemicaliën is met de biopool verleden tijd. Bij een biopool wordt het zwembadwater gefilterd met een systeem wat vergelijkbaar is met die van zwemvijvers. Het grote verschil is dat het water in een zwemvijver gereinigd wordt door middel van planten. Dit is bij een biopool niet het geval. Hierdoor blijft er meer zwemruimte over, een heerlijke middenweg! Door gebruik te maken van schoonmaakrobots blijft het zwembad vrij van vuil. Extra lang genieten van uw biopool? Dan kunt u met een warmtepomp de temperatuur van uw biopool zwembad het hele seizoen door comfortabel houden. Door gebruik te maken van een afdekking beschermt u de biopool tegen vervuiling en blijft het water ook nog langer warm.

Wat kost een biopool?

De kosten van een biopool zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, uw persoonlijke voorkeuren en het beschikbare budget. Daarom is het moeilijk om zonder adviesgesprek de prijs vast te stellen. We nodigen u graag uit in onze showroom, waar we u kunnen voorzien van een persoonlijk advies en u de diverse mogelijkheden kunnen laten zien die passen bij uw situatie.

Uitgelichte projecten

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met maatwerkoplossingen.

“In onze showroom hebben we meerdere zwembaden en geven wij u graag passend advies.”

– Willem onderstal, verkoopadviseur

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.