Waterbeluchtingssysteem

Beluchtingspompen: topwaterkwaliteit

Lucht is belangrijk voor de waterkwaliteit, wist u dat? Beluchting draagt namelijk bij aan de biologische afbraak van organische stoffen in het water. Bovendien hebben uw vissen voldoende zuurstof dankzij een Waterwel-beluchtingspomp. Die pompen zijn er in allerlei soorten en maten: voor grote watermassa’s zoals grachten en kleine vijvers. Waterwel installeert graag de beluchtingsoplossing die past bij uw situatie. Bijkomend voordeel: wij kleden de pomp zo dat het eruitziet als een fontein.

 

Waterbeluchting

Beluchting van water is cruciaal voor de verbetering van de waterkwaliteit en onmisbaar in elke watercultuur. Beluchting draagt bij aan de biologische afbraak van organische stoffen in het water en bestrijdt vissterfte door zuurstofgebrek. Voor particuliere vijvers zijn de AirTec luchtmembraan pompen het meest geschikt, terwijl de Flostyle en AquaSub Aerators grote watermassa’s beluchten en in beweging brengen.

 

Een beregeningsplan op maat

Laat je informeren en adviseren

Waterwel is de samenwerkingspartner voor hoveniers en particulieren die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen en professionele watersystemen. Onze tuinberegeningssystemen zijn van topkwaliteit, onze waterpartijen een sieraad voor de tuin. Ontdek de mogelijkheden in onze brochure of kom eens langs in onze showroom.