Tuinberegening: automatisch een groene tuin

Wilt u geen zorgen over een goede vochtbalans in uw tuin of park? Een maatwerk-beregeningssysteem is dé oplossing. Waterwel realiseert al jarenlang beregeningssystemen voor gazons, borders en hagen in tuinen en parken van uiteenlopende omvang. Inclusief tekening, grondwerk, watervoorziening en onderhoud Daardoor kunt u ook in droge periodes genieten van een groene en springlevende tuin. Wij installeren een slimme beregeningscomputer, die de beregening automatisch aan- en uitzet en zorgt voor gelijkblijvende hoeveelheid vocht. Laat u adviseren voor een op uw locatie passend beregeningssysteem!

Tuinberegening

Waterwel realiseert beregeningssystemen voor gazons, borders en hagen in tuinen en parken. We doen het compleet: van tekening en berekening tot en met grondwerk, watervoorziening en onderhoud. Als specialist weten we een gelijkmatige tuinberegening te realiseren.

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep: