Jacuzzi

Jacuzzi’s en spabaden

Een wellness gevoel in eigen huis

Na een lange en zware dag mentaal en fysiek helemaal ontspannen, of juist een verkwikkende start van de dag? Met uw eigen jacuzzi heeft u de vrijheid om een wellness-moment te creëren wanneer u maar wilt. Bij Waterwel maken we deze droom werkelijkheid met onze hoogwaardige jacuzzi’s. Van droom tot werkelijkheid begeleiden we u met het ontwerpen en plaatsen van uw spabad. Benieuwd hoe dat er in werkelijkheid uitziet? In ons portfolio vindt u diverse jacuzzi’s die we al hebben mogen realiseren. Als u meer wilt weten over jacuzzi’s en spabaden, neem dan contact met ons op.

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

Passend maatwerk

Buiten een jacuzzi inbouwen voor tuin en terras

Een jacuzzi in de tuin combineert het buitenleven-gevoel met een hoogwaardig stukje wellness. Of u nu op een warme zomeravond nog even wilt afkoelen of juist in de winter heerlijk wilt opwarmen, met een jacuzzi in de tuin voelt elke dag als vakantie. Waterwel bouwt jacuzzi’s op maat die wij naadloos kunnen laten aansluiten aan uw terras en kunnen inbouwen in uw tuin. Een perfecte afwerking met een hoogwaardige uitstraling. Dat is een genot om te gebruiken en om naar te kijken.

Kwaliteit en design

Serena Spa

De kwaliteit van Serena Spa jacuzzi’s is echt iets unieks. Doordat deze jacuzzi’s lokaal geproduceerd worden, is er een groot oog voor detail en kwaliteit. Het gebruik van hoogwaardige materialen en het luxueuze design maken het plaatje helemaal compleet. Voor een Serena Spa begeleiden wij u in het gehele traject, van idee tot realisatie. U kunt namelijk uw Serena Spa jacuzzi helemaal naar eigen wens samenstellen. Zo heeft u een brede keus aan waterjets, is er verlichting in diverse kleuren en is de Canadees cederhout omkasting in verschillende kleuren af te werken. Voor optimaal gebruiksgemak zijn Serena Spa jacuzzi’s ook te bedienen met een app.

Scandinavische wellness aan huis

Finse Drop Spa

Unieke ontwerpen, hoge kwaliteit en een scala aan mogelijkheden. De jacuzzi’s van het Finse Drop zijn iconisch. De Design Deed of the Year Award die deze jacuzzi’s in de wacht hebben gesleept is dan ook zeker verdiend. Het druppelvormige ontwerp van de Drop jacuzzi’s is niet alleen heel opvallend, het is ook een groot voordeel voor comfort en gebruiksgemak. Deze jacuzzi’s zijn te voorzien van vele opties en zijn ook te bedienen met een app, wat het gebruiksgemak alleen maar ten goede komt. Waterwel helpt u graag met het samenstellen en plaatsen van uw Drop jacuzzi, van idee tot realisatie ontzorgen we u en geven we u graag advies. Zo krijgt u de jacuzzi van uw dromen.

“Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw jacuzzi. De mogelijkheden zijn eindeloos.”

– Leonie Coster, verkoopadviseur

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.