Beregeningen

Tuinberegening: automatisch een groene tuin

Waterwel realiseert al jarenlang beregeningsinstallaties voor gazons, borders en hagen in tuinen en parken van uiteenlopende omvang. Onze tuinberegeningssystemen zijn er voor particulieren en hoveniers die op zoek zijn naar een innovatief en professioneel systeem. Naast complete ontzorging kunt u ook bij ons terecht voor de puntjes op ‘i’ of voor de aanlevering van de juiste materialen.   

Onze beregeningssystemen zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een goede vochtbalans in tuin of park. Het zorgt dat u ook in droge periodes kunt genieten van een groene en springlevende tuin. Laat u adviseren voor een op uw locatie passende (maatwerk)-beregeningsinstallatie!

Beregeningen

Fonteinen

Pompen

Bronwater­zuiveringen

Waterbeluchtings­systeem

Een beregeningsplan op maat

Laat je informeren en adviseren

Waterwel is de samenwerkingspartner voor hoveniers en particulieren die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen en professionele watersystemen. Onze tuinberegeningssystemen zijn van topkwaliteit, onze waterpartijen een sieraad voor de tuin. Ontdek de mogelijkheden in onze brochure of kom eens langs in onze showroom.