Bronwater­zuiveringen

Bronwaterzuiveringen-waterwel-2

Bronwaterzuivering: zuiver als glas

Hebt u in uw tuin uw eigen watervoorziening? Waterwel voorziet bronnen van een adequate zuivering. Een bron zien wij als een watersysteem om zelf grondwater te winnen. De zuivering gaat door middel van ingenieuze filtertechniek, die ijzer, kalk en mangaan uit het water haalt. Daardoor is het water geschikt voor drinkwater voor vee of als water voor uw beregeningsinstallatie. Natuurlijk laten we het niet alleen bij de installatie van uw bronwaterzuivering, we zorgen ook voor service en onderhoud.

Bronwaterzuiveringen-waterwel-1

Bronwaterzuivering

Waterwel voorziet bronnen – watersystemen om grondwater te winnen – van een adequate zuivering. IJzer, kalk, mangaan, etc. worden door een filter uit het water gehaald. Na zuivering is het water bij uitstek geschikt als drinkwater voor vee of als water voor een beregeningsinstallatie.

 
“Waterwel voorziet bronnen van een adequate zuivering.”

Een beregeningsplan op maat

Laat je informeren en adviseren

Waterwel is de samenwerkingspartner voor hoveniers en particulieren die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen en professionele watersystemen. Onze tuinberegeningssystemen zijn van topkwaliteit, onze waterpartijen een sieraad voor de tuin. Ontdek de mogelijkheden in onze brochure of kom eens langs in onze showroom.