PPC zwembad

zeer snel gerealiseerd

PPC zwembaden: oersterk en duurzaam

Op zoek naar een krachtig zwembad dat jaren meegaat, krasbestendig en duurzaam is en ook nog eens heel snel zwem-klaar is? PPC (polypropyleen carbonaat) is een volledig milieu afbreekbare en zeer sterke soort kunststof. De mogelijkheden met PPC zijn groot, ook voor het realiseren van een prachtig, duurzaam en oersterk zwembad. Als u meer wilt weten over een polypropyleen zwembad in uw tuin, neem dan contact met ons op.

Maatwerk sinds 1999

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met innovatieve oplossingen.

Unieke showroom

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom.

Persoonlijk contact

Afspraak is afspraak, daar gaan en staan we samen voor. De sleutel? Persoonlijk contact!

Optimaal genieten

De voordelen van een PPC zwembad

Korte bouwtijd
Het is binnen 1,5 week mogelijk om te zwemmen. Ter vergelijking, dit duurt bij een prefab beton zwembad gemiddeld 3 tot 5 weken. 

Complete vrijheid

U heeft complete vrijheid in de afmetingen en vormen van uw zwembad. Ook zijn er veel afwerkingskleuren mogelijk waaronder een luxe ledernerf. 

Duurzaam en degelijk
Een PPC zwembad is vorstbestendig, chemisch resistent en osmose ongevoelig.

Talloze mogelijkheden

Maak uw zwembad compleet

U kunt bij een bouwkundig zwembad zelf aangeven hoe het zwembad eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen met u ontwerpen we uw droomzwembad.

waterwel jacazzi vinkeveen

Verlichting

Zwemmen kunt u op ieder moment van de dag dankzij sfeervolle verlichting in uw bouwkundige zwembad.

Tegenstroom installatie

Heerlijk zwemmen zonder van plaats te veranderen? Dat kan dankzij een jetstream, gemonteerd in uw overloopzwembad, bouwkundig zwembad, betegeld zwembad, PPC zwembad of prefab betonzwembad.

Lamellen zwembadafdekking

Zwemmen is heerlijk, maar hoe zorgt u voor een gemakkelijke afdekking? Een druk op de knop en uw zwembad is open of dicht.

Duurzaam genieten

Minder energieverbruik door hoge isolatiewaarde

PPC (polypropyleen carbonaat) heeft, naast dat het sterk is, nog een aantrekkelijke eigenschap: het materiaal heeft een zelf-isolerende waarde en een lage thermische geleidbaarheid. Dat is een groot voordeel bij het verwarmen van dit type zwembad. Een duurzaam zwembad dat jaren mooi blijft, waarmee u ook nog eens bespaart op de energiekosten voor het verwarmen van het zwembad.

Wat kost een PPC zwembad?

Aangezien elk zwembad dat we maken op maat is, is er geen standaardoplossing. De prijs van uw zwembad hangt af van de grootte, uw wensen en budget waardoor het moeilijk is om zonder adviesgesprek een exacte prijs te geven. We nodigen u uit om onze showroom te bezoeken, waar we u kunnen laten zien welke mogelijkheden er zijn voor uw specifieke situatie.

Uitgelichte projecten

Waterwel heeft jarenlange ervaring, wat geresulteerd heeft in een portfolio vol met maatwerkoplossingen.

“Waterwel maakt uw zwembad dromen waar. Van concept tot realisatie, wij zijn er voor u!

– Willem Onderstal, verkoopadviseur

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.