Onze showroom

Het genot van hoogwaardig maatwerk zwembad is iets wat gedeeld moet worden en wij doen dat graag. In Barneveld, het midden van het land, vindt u onze showroom in een karakteristiek pand. Kom langs en laat u inspireren.

Een hoogwaardig maatwerk zwembad is iets wat in het echt ervaart moet worden, we hebben daarom in onze showroom diverse zwembaden gebouwd. Van zwembaden met gekleurde folie en zwembaden met mozaïek tegels, tot watervallen en zelfs jacuzzi’s; alles voor het zwembad van uw dromen kunt in onze showroom ervaren. U krijgt daardoor een beter beeld van alle opties en u kunt ook gelijk de bijbehorende machinekamer bekijken.

Afspraak met adviseur

Waterwel zwembaden zijn helemaal naar wens vorm te geven en in te richten, daar komen natuurlijk een hoop keuzes bij kijken. Al uw vragen worden beantwoord door onze adviseurs.

Wij vertellen u graag meer over alle opties tijdens een goed gesprek en rondleiding door onze showroom. Zo krijgt u alle mogelijkheden te zien, worden de voor- en nadelen besproken van verschillende soorten zwembaden en kunnen we ook een schets maken van uw toekomstige zwembad. Samen met u ontwerpen we uw droomzwembad.

Maak een afspraak in de showroom

Klaar om ondergedompeld te worden in de wereld van maatwerk zwembaden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

We begeleiden u graag door onze showroom en geven u ook een beeld van de mogelijkheden in uw situatie. Naast de zwembaden in onze showroom hebben we ook talloze inspirerende projecten uitgevoerd die we graag met u delen.

Wij nemen contact met u op voor het bevestigen van de afspraak op de gewenste datum en tijd. 

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Anthonie Fokkerstraat 41
3772 MP Barneveld
T: 033 - 277 85 70
E: info@waterwel.nl