Pompen

pompen-waterwel-2

Flinke kostenbesparing

Gebruikt u veel water in uw tuin of park door een beregeningsinstallatie? Dan slaan we bij Waterwel graag een bron voor u. Op die manier hebt u altijd de beschikking over uw eigen bron, zodat u fors minder waterkosten hebt. Bijkomend voordeel: u beschikt continu over meer dan voldoende druk op het water. Uiteraard berekenen wij de vereiste capaciteit, geven u advies over de pompkeuze en installeren de pomp natuurlijk ook. U krijgt een compleet systeem, inclusief de boring van de bron, het leidingwerk en alle andere dingen die hierbij komen kijken.

pompen-waterwel-1

Van zwembad pompen tot vijverpompen

Waterwel is gespecialiseerd in de aanleg van watersystemen. Van beekloopjes met een decoratieve functie tot grondwaterbronnen die voor de watervoorziening zorgen. Het hart van deze systemen is de pomp. Wij berekenen de vereiste capaciteit, geven u advies over de pompkeuze en installeren een compleet systeem. Inclusief leidingen, filters, expansievat, drukregelaar, etc.

“Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige en duurzame oplossing.”

Een beregeningsplan op maat

Laat je informeren en adviseren

Waterwel is de samenwerkingspartner voor hoveniers en particulieren die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen en professionele watersystemen. Onze tuinberegeningssystemen zijn van topkwaliteit, onze waterpartijen een sieraad voor de tuin. Ontdek de mogelijkheden in onze brochure of kom eens langs in onze showroom.