Bouwkundig zwembad met vijver in Midden Nederland

Een prachtige villa in het midden van het land voorzien van een luxe zwembad, met bijpassende vijver. 

Waterwel kreeg de opdracht om de tuin van dit bijzondere landhuis te voorzien van een luxe zwembad met een bijpassende grote vijver. In samenwerking met bouwbedrijf Legemaat en Van Elst, Toptuinen en Den Boer elektra creëerde Waterwel een prachtig zwembad. Het zwembad heeft een bouwkundig folie als basis en is voorzien van prefab wanden die uitgevoerd zijn in beton.

Traptreden

De treden van de trap van het terras lopen strak door in het zwembad. Dit ziet er niet alleen prachtig uit; het maakt het geheel ook echt af. Het zwembad vormt op deze manier het perfecte plaatje met het terras en de tuin van dit landhuis. De lamellen om het zwembad af te sluiten, zijn weggewerkt onder het terras.

Grote vijver

De grote vijver maakt het totaalplaatje af. De vijver is een plaatje voor het oog. Mede dankzij de opstaande randen aan de zijkant van de vijver die mooi zijn afgewerkt met stijlvolle stenen. Dit project is tot een succes gebracht, door de goede samenwerking met Legemaat en Van Elst en Top Tuinen. Door vooral alle details zeer goed door te spreken, is het eindresultaat verbluffend.