Bouwkundig zwembad in Wapenveld

Omvang: 9x4

In Wapenveld heeft Waterwel voor een klant een bouwkundig zwembad gerealiseerd. Dit prachtige zwembad is voorzien van een rechte inlooptrap. Het zwembad straalt rust uit, dit komt door de grijze folie.

Bouwkundig zwembad
Het zwembad is een bouwkundig zwembad. Dat wil zeggen dat het volledig aan te passen is naar uw wensen. Niet alleen hoogte/breedte en diepte is aan te passen, ook de vorm kunnen wij geheel naar uw wensen aanpassen.

Filterinstallatie
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met UV-lamp. De UV-lamp is nodig voor de algenbestrijding zodat het water niet groen wordt. Daarnaast zijn er twee zwarte skimmers geplaatst. Deze skimmers filteren het drijvend vuil van de oppervlakte.

Zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor antraciet grijze zwembadfolie. Dit is een PVC-folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie perfect aansluit op de bouwkundige constructie.

Onderwaterverlichting RVS
Het zwembad is uitgerust met onderwaterverlichting. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. Ook de lampen hebben een mooie uitstraling door een RVS look. Om de kleur zo rustig mogelijk te houden is er gekozen voor halogeen verlichting.

Zonnecollectoren
Het zwembadwater wordt door de zonnecollectoren op het dak gepompt, deze zwarte panelen worden verwarmd door de zon en verwarmen zo het water dat terug naar het zwembad loopt.

 

Ook interesse in een bouwkundig zwembad? Op zoek naar een zwembadbouwer in Wapenveld of omgeving? Neem dan contact op.