Bouwkundig zwembad in Wapenveld

Omvang: 9x4

In Wapenveld heeft Waterwel voor een klant een heel mooi bouwkundig zwembad gerealiseerd. Dit prachtige zwembad is voorzien van een rechte inlooptrap. Dit zwembad heeft een hele rustige uitstraling omdat het is bekleed met antraciet kleur folie.

Bouwkundig zwembad
Het zwembad is een bouwkundig zwembad. Dat wil zeggen dat het volledig aan te passen is naar uw wensen. Niet alleen hoogte / breedte en diepte is aan te passen, ook de vorm kunnen wij geheel naar uw wensen aanpassen.

Filterinstallatie
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met UV-lamp. De UV-lamp is nodig voor de algenbestrijding zodat het water niet groen wordt. Daarnaast zijn er 2 zwarte skimmers geplaatst. Deze zwarte skimmers filteren het drijvend vuil van de oppervlakte.

Zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor antraciet grijze zwembadfolie. Deze folie is een PVC-folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie altijd prima aansluit op de bouwkundige constructie.

Onderwaterverlichting RVS
Het zwembad is uitgerust met verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. Deze lampen hebben een mooie uitstraling door een RVS look. Om de kleur zo rustig mogelijk te houden is er gekozen voor halogeen verlichting.

Zonnecollectoren
Het zwembadwater wordt door de zonnecollectoren op het dak gepompt. Deze zwarte panelen worden verwarmd door de zon en verwarmen zo het water wat er door heen wordt gepompt.