Bouwkundig zwembad met 3D-folie in Barneveld

Dit bouwkundige zwembad is door Waterwel aangelegd in Barneveld. De afmetingen zijn: 4 x 10 meter. Zoals u ziet, vallen de zwembaden van Waterwel niet alleen in de smaak bij mensen. Ook honden genieten er optimaal van.

3D-folie

Het bad is bekleed met een 3D-folie in een lichte kleur. 3D-folie voor zwembaden is een innovatieve en opvallende afwerkingsoptie die een visueel en esthetisch effect creëert in het zwembad. In plaats van traditionele zwembadfolie, die meestal een egale kleur of patroon heeft, biedt 3D-folie een realistisch driedimensionaal ontwerp dat de illusie van diepte en textuur geeft aan het zwembadwater. De folie is extra dik, waardoor viezigheid een stuk slechter zichtbaar is.

Watergordijn

Ook heeft dit zwembad een watergordijn. Dit is een mooie visuele toevoeging aan uw bad. Het voegt namelijk een vleugje elegantie toe aan het zwembadontwerp. Sommige watergordijnen hebben ook verlichting waardoor ze ’s avonds veel sfeer geven. Al met al kan een watergordijn een mooie toevoeging zijn aan een zwembad, waardoor het aantrekkelijker en levendiger wordt. Het is een manier om een persoonlijk tintje aan het zwembadontwerp te geven en een gevoel van luxe en ontspanning te creëren.