Bouwkundig zwembad in Tull en t Waal

Categorie: Bouwkundig zwembad
Plaats: Tull en 't Waal
Omvang: 8x4

Via een hoveniers hebben wij de aanvraag gekregen voor het bouwen van een bouwkundig zwembad bij deze klant. Waterwel heeft daar een prachtig bouwkundig zwembad gerealiseerd. Dit prachtige zwembad is voorzien van een hoek trap, onderwaterverlichting, en een foam afdekking met oprolinstallatie, en een warmtewisselaar. Een prachtig en gebruiksvriendelijk privé-zwembad.

Betonnen zwembad

Het zwembad is een bouwkundig betonnen zwembad. Dat wil zeggen dat het volledig aan te passen is naar uw wensen. Niet alleen hoogte / breedte en diepte is aan te passen, ook de vorm kunnen wij geheel naar uw wensen aanpassen.

Filterinstallatie

Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met UV-lamp. De UV-lamp is nodig voor de algenbestrijding zodat het water niet groen wordt. Daarnaast zijn er 2 skimmers geplaatst. Deze skimmers filteren het drijvend vuil van de oppervlakte.

Warmtewisselaar

Het bouwkundig bad, heeft een technische ruimte waar een warmtewisselaar is gemaakt tussen het leidingwerk. Deze warmtewisselaar zorgt ervoor dat het zwemwater eerder op een aangename temperatuur is. De warmtewisselaar is gekoppeld aan uw cv-ketel.

Zwembadfolie

Bij dit zwembad is gekozen voor blauwe zwembadfolie. Deze folie is een Alkorplan folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie altijd prima aansluit op de bouwkundige constructie.

Onderwaterverlichting

Het zwembad is uitgerust met verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. Het zwembad wordt door middel van 2x 300watt lampen verlicht. De verlichting wordt gestuurd door een schakelkast die in de technische ruimte gemonteerd is.

Afdekking

Tot slot is het geheel afgedekt met foam afdekking. Deze zorgt ervoor dat de temperatuur van het water niet zo snel afkoelt. Deze manier van afdekken is goed en aantrekkelijk in prijs.

Wilt u meer informatie over bouwkundige zwembaden neem contact op met Waterwel.