Bouwkundig zwembad in Tull en t Waal

Categorie: Bouwkundig zwembad
Plaats: Tull en 't Waal
Omvang: 8x4

Via een hovenier hebben wij de aanvraag gekregen voor het bouwen van een zwembad bij deze klant. Waterwel heeft hier prachtig bouwkundig zwembad gerealiseerd. Dit zwembad is voorzien van een hoek trap, onderwaterverlichting, een foam afdekking met oprolinstallatie en een warmtewisselaar. Een prachtig en gebruiksvriendelijk privé-zwembad.

Betonnen zwembad

Het zwembad is een bouwkundig betonnen zwembad. Dat wil zeggen dat het volledig aan te passen is naar uw wensen. Niet alleen hoogte/breedte en diepte is aan te passen, ook de vorm kunnen wij naar uw wensen aanpassen.

Filterinstallatie

Het zwembad is voorzien van een filterinstallatie met UV-lamp. De UV-lamp is nodig voor de algenbestrijding zodat het water niet groen wordt. Daarnaast zijn er 2 skimmers geplaatst. Deze skimmers filteren het drijvend vuil van de oppervlakte.

Warmtewisselaar

Het zwembad heeft een technische ruimte waar een warmtewisselaar is gemaakt tussen het leidingwerk. Deze warmtewisselaar zorgt ervoor dat het zwemwater sneller op een aangename temperatuur is. De warmtewisselaar is gekoppeld aan uw cv-ketel.

Zwembadfolie

Bij dit zwembad is gekozen voor blauwe zwembadfolie. Deze folie is een Alkorplan folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie perfect aansluit op de bouwkundige constructie.

Onderwaterverlichting

Het zwembad is uitgerust met onderwaterverlichting. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. Het zwembad wordt door middel van 2 stuks 300 watt lampen verlicht. De verlichting wordt aangestuurd door een schakelkast in de technische ruimte.

Afdekking

Tot slot is het geheel afgedekt met een foam afdekking. Deze afdekking zorgt ervoor dat de temperatuur van het water niet snel afkoelt. De afdekking is van goede kwaliteit en te verkrijgen voor een aantrekkelijke prijs.

 

Ook interesse in een bouwkundig zwembad? Op zoek naar een zwembadbouwer in Tull en 't Waal of omgeving? Neem dan contact op.