Bouwkundig zwembad in Leersum

Omvang: 7x4x1.5m

In Leersum hebben wij bij een klant een bouwkundig zwembad in de tuin geplaatst. Het bestaande prefab zwembad is verwijderd. Daarna is de bestaande betonvloer groter gemaakt. Op de betonvloer is het bouwkundige zwembad gemetseld. Doordat we alle modellen trappen kunnen metselen in een zwembad is gekozen voor een schuine hoek in het zwembad met een rechte trap. Het zwembad is uitgerust met RVS inbouwdelen en witte folie.

Bouwkundig zwembad
Het zwembad is een bouwkundig zwembad. Dat wil zeggen dat het volledig aan te passen is naar uw wensen. Niet alleen hoogte/breedte en diepte is aan te passen, ook de vorm kunnen wij naar uw wensen aanpassen.

Filterinstallatie
Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met UV-lamp. De UV-lamp is nodig voor de algenbestrijding zodat het water niet groen wordt. Daarnaast is er een skimmer geplaatst. Deze skimmer filtert het drijvend vuil van de oppervlakte.

Warmtewisselaar
Het bouwkundig bad heeft een technische ruimte waar een warmtewisselaar is geïnstalleerd. Deze warmtewisselaar zorgt ervoor dat het zwemwater sneller op een aangename temperatuur is.

Zwembadfolie
Bij dit zwembad is gekozen voor witte zwembadfolie. Deze folie is een PVC-folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie perfect past op de bouwkundige constructie.

Onderwaterverlichting
Het zwembad is uitgerust met onderwaterverlichting. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht.

 

Ook interesse in een bouwkundig zwembad? Op zoek naar een zwembadbouwer in Leersum of omgeving? Neem dan contact op.