Bouwkundig zwembad in Leersum

Omvang: 8x5

Voor een klant in Leersum heeft Waterwel een prachtig bouwkundig zwembad gerealiseerd. Dit prachtige zwembad is voorzien van een romeinse trap, onderwaterverlichting, solar lammellen-afdekking en warmtepomp. Een prachtig en gebruiksvriendelijk privé-zwembad.

Bouwkundig zwembad

Het zwembad is een bouwkundig zwembad. Dat wil zeggen dat het volledig aan te passen is naar uw wensen. Niet alleen hoogte / breedte en diepte is aan te passen, ook de vorm kunnen wij geheel naar uw wensen aanpassen.

Filterinstallatie

Het bouwkundig zwembad is voorzien van een filterinstallatie met UV-lamp. De UV-lamp is nodig voor de algenbestrijding zodat het water niet groen wordt. Daarnaast zijn er 2 skimmers geplaatst. Deze skimmers filteren het drijvend vuil van de oppervlakte.

Warmtepomp

Het bouwkundig bad, heeft een technische ruimte waar een warmtepomp is gemaakt. Deze warmtepomp zorgt ervoor dat het zwemwater eerder op een aangename temperatuur is.

Zwembadfolie

Bij dit zwembad is gekozen voor blauwe zwembadfolie. Deze folie is een PVC-folie met een dikte van 1,5 mm. De folie is ter plaatse op maat gemaakt en gelast. Dit zorgt ervoor dat de folie altijd prima aansluit op de bouwkundige constructie.

Onderwaterverlichting

Het zwembad is uitgerust met verlichting onder water. Dit zorgt op de avonden voor een prachtig gezicht. Het zwembad wordt een pareltje in de tuin.

Afdekking

Tot slot is het geheel afgedekt met solar-lammelen. Deze zorgen ervoor dat de temperatuur van het water niet afkoelt en dat de warmte van de zon wordt toegevoegd aan het water.