Bouwkundige jacuzzi’s: uw jacuzzi op maat

Het perfecte plaatje en ultieme ontspanning. Met een bouwkundige jacuzzi van Waterwel heeft u een spabad die perfect aansluit bij uw wensen. Uw eigen ontwerp, de opties die u zoekt, alles om uw droom werkelijkheid te maken. En dat allemaal tijdens een traject waar u alle zorgen los kunt laten. Wij begeleiden u namelijk in het gehele traject. Van ontwerp tot realisatie zorgen wij ervoor dat uw jacuzzi helemaal naar wens is. Benieuwd hoe dat er in werkelijkheid uitziet? In ons portfolio vindt u diverse jacuzzi’s die we al hebben mogen realiseren. Als u meer wilt weten over bouwkundige jacuzzi’s, neem dan contact met ons op.

Uw eigen spa
Volledig maatwerk
Hoogwaardig genieten

Uw luxe design jacuzzi

Het design van een jacuzzi op maat kan alle kanten op. Van vormgeving tot afwerking heeft u de vrijheid om het ontwerp van uw dromen met ons te delen. Mozaïek betegeling, een naadloze verwerking in het terras of een unieke vorm, het kan allemaal. Met onze kennis maken we van uw concept een praktisch en kwalitatief ontwerp, een ontwerp die we voor u werkelijkheid kunnen maken. Uw bouwkundige jacuzzi van Waterwel is van de hoogste kwaliteit en voorzien van alles om u de perfecte wellness ervaring te geven.

Ongekende mogelijkheden

Onze jacuzzi’s kunnen volledig naar uw wens worden vormgegeven en kunnen ook voorzien worden van diverse opties. Wij maken uw jacuzzi perfect voor uw situatie.

Afdekking

Beschermt het water tegen vuil en zorgt voor minder temperatuurverlies.

Zitbank

Geniet optimaal van uw jacuzzi met een ergonomische en goed uitgedachte zitting.

Hydromassage

Ultieme ontspanning en een echt wellness-gevoel dankzij instelbare bubbels.

Verlichting

Geniet dag en nacht van uw jacuzzi met stijlvolle ingebouwde verlichting

Uw wellness, onze passie

Waterwel is al jarenlang met passie zwembaden en jacuzzi’s aan het realiseren waar wij oprecht trots op zijn. In allerlei formaten, binnen en buiten, in heel Nederland. Met de mooiste ontwerpen van architecten, tuinontwerpers en uit eigen koker. Maar onze ambities reiken verder. Met de nieuwste technieken gaan wij voor groen en realiseren we ook prachtige zwemvijvers en biopools waarin chloorvrij gezwommen kan worden. Dankzij een veilige waterbehandeling en filterinstallatie is de benodigde hoeveelheid chloor minimaal. En ook daar zijn wij trots op. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van chloorarm zwemmen.

Zij gingen u voor

Van praktische spabaden tot complete bouwkundige jacuzzi’s, bij Waterwel wordt het allemaal gemaakt. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: