Zwembad onderhoud

Zwembadonderhoud: altijd zwemplezier

Het is eigenlijk hetzelfde als met een auto: regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw zwembad. En, heel belangrijk: u beleeft meer plezier aan uw zwembad. Een goede waterzuiveringsinstallatie zorgt voor ideaal zwemwater. Natuurlijk spelen meer factoren een rol. Denk aan het zuigen van de bodem en het schoonhouden van het oppervlaktewater.

Bespaar hoge kosten

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud is essentieel voor het verlengen van de levensduur van uw technische installatie. We kunnen kostbare reparaties voorkomen door vroegtijdig eventuele problemen te signaleren. Met moderne techniek zijn ook de meeste technische installaties al digitaal bij ons inzichtelijk en kunnen wij dus zelfs op afstand meekijken en indien nodig reageren. Door de omvang van ons serviceteam zijn we in staat om snel en adequaat te reageren.

Altijd voorzien van schoon water

Onderhoudsvoorstel

In het onderhoud kunt u veel dingen zelf doen. Als u totaal ontzorgd wilt worden, kunt u het ook aan Waterwel overlaten. Vraag daarvoor naar onze onderhoudsvoorstellen. Wij komen met regelmaat (dat kan zelfs wekelijks) langs met een Waterwel-onderhoudsspecialist om uw zwembad schoon te maken, de filterinstallatie te controleren en bij te vullen en nemen andere voorkomende werkzaamheden voor onze rekening. Uw belangrijkste voordeel: Waterwel draagt bij aan uw zwemlusten!

Ga de diepte in

Ontvang gratis tips en advies over zwembaden: schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.