Zwembad aanleg

Zwembad aanleg: stel uw droombad samen

Zoekt u een partij die jarenlange ervaring heeft in het aanleggen van bouwkundige zwembaden? Waterwel is uw partner. Sinds 1999 leggen wij zwembaden en zwemvijvers aan door het hele land. Dat is niet alles, want ook het onderhoud of de renovatie van zwembaden en zwemvijvers nemen we voor onze rekening. Onze klanten willen graag een zorgeloze zwembadaanleg, waar ze zelf geen omkijken naar hebben. Daarom Waterwel: inspiratiebron voor buiten. Het resultaat? Wij de organisatie, u het zwemplezier.

Wij ontzorgen graag

Hoogwaardig en degelijk bouwen met en door vakmanschap

Onze aanpak is betrouwbaar. Waterwel staat bekend om haar nauwkeurigheid in het bouwen en het toepassen van de beste materialen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er per project en locatie nodig is om een optimaal duurzaam en hoogwaardig eindresultaat te bereiken. We zijn er als eerste en vertrekken als laatste. Dat doen we omdat we u volledig willen ontzorgen. We weten dat uw tijd kostbaar is en daarom nemen wij het werk en de zorgen graag uit handen. 

waterwel jacazzi vinkeveen

Onze werkwijze

Samenwerking en vroegtijdige betrokkenheid

We voeren een grondige voorbereiding uit. We besteden veel aandacht aan de voorbereidende fase om ervoor te zorgen dat ieder aspect goed is uitgedacht voordat de bouw daadwerkelijk begint. 

Nauwe samenwerking in een vroeg stadium, met alle betrokken partijen, is nodig om efficiëntie te optimaliseren en eventuele uitdagingen al vroegtijdig weg te nemen. Tevens resulteert het in een vlotter bouwproces en is er minder kans op miscommunicatie of vertragingen.

Verantwoordelijkheid en coördinatie

In de basis verzorgen wij de gehele aanleg van uw zwembad en/of wellness project. Bouwkundige voorbereidingen liggen doorgaans bij betrokken installateurs. Denk hierbij aan graafwerkzaamheden en de aanleg van de juiste elektriciteits- en watervoorzieningen. Wij voorzien hen van de juiste aandachtspunten en van werktekeningen. Van het uitzetten van het zwembad tot het opstellen van vermogensgegevens, wij regelen dit voor u. Wist u dat wij u ook kunnen voorzien van de afwerking van uw zwembad met een bijpassende randtegel? We kunnen zelfs zorgen voor een aangrenzend terras! Omdat Waterwel breed gespecialiseerd is, zijn wij uw ideale samenwerkingspartner.

Bij de oplevering van uw zwembad, nemen we graag de techniek met u door, en geven we u uitleg over de besturingssystemen. We kijken uit naar uw ervaring met Waterwel.

Bouwkundig folie zwembad in Lunteren

Bouwkundig folie zwembad in Otterlo

Bouwkundig Hoogwaterlijn Skimmerzwembad in Utrecht

Bouwkundig hoogwaterlijn skimmerzwembad in Lunteren