Vacature beregeningsmonteur (40 uur)

Bij Waterwel maken wij al jaren klanten blij met zwembaden, zwemvijvers, siervijvers en beregeningssystemen. Ieder project is uniek en resulteert in prachtige (bouwkundige) hoogstandjes. Van groot tot klein, van modern tot landelijk, voor iedere klant komt er een passende wateroplossing.

De gouden draad door alles wat we bij Waterwel doen, ligt in het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Zo zorgen wij er voor dat de klant jaren lang kan genieten van onze hoogwaardige wateroplossingen. Waterwel is gevestigd in Renswoude en bediend vanuit die centrale ligging klanten door heel Nederland. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van aanleg, onderhoud, renovatie en service als het gaat om zwembaden, zwemvijvers, siervijvers of beregeningssystemen.

Door de groei die we mee maken en de ambitie die we hebben voor de toekomst zijn we op zoek naar een beregeningsmonteur.

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag als monteur van beregeningsinstallaties en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Voor de klant zijn jullie het visitekaartje van Waterwel. We zijn op zoek naar een collega die affiniteit heeft met het werken in een groene omgeving en de toepassing van techniek. Je bent verantwoordelijk voor de service en het onderhoud aan beregeningsinstallaties bij onze klanten en daarnaast verzorg je ook de aanleg van nieuwe installaties bij onze opdrachtgevers. Een functie met een mooie combinatie van werken in het groen en de toepassing van techniek. Je weet van aanpakken en samen met je directe collega bedien je onze klanten optimaal.

Eigenschappen die wij graag zien:

  • Affiniteit met groen en/of techniek;
  • Gedreven persoonlijkheid;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een goede teamplayer;
  • Een proactieve houding.

Wat wij jou te bieden hebben:

  • Verantwoordelijke en uitdagende baan bij een ambitieus bedrijf;
  • Afwisseling en ruimte voor eigen initiatieven;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de aard van de functie;
  • Persoonlijke groeimogelijkheden;
  • Uitzicht op een vast dienstverband.

 

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Stuur dan nu je sollicitatie voorzien van CV naar info@waterwel.nl of bel naar Renée van den Berg (06-23119683).