Service monteur beregeningen

Wij zijn Waterwel. We bouwen, plaatsen en onderhouden zwembaden, vijvers en beregeningssystemen. Hiervoor werken we in de mooiste tuinen op bijzondere plaatsen, met prachtige producten. Dat doen we met een team van 30 enthousiaste vakmensen. We zijn informeel van binnen, professioneel naar buiten. Wij gaan altijd voor het allerbeste resultaat! Door heel Nederland bouwen wij unieke en luxe waterprojecten voor onze klanten. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk. We ontzorgen onze klanten én onze medewerkers. We vinden jouw ontwikkeling namelijk ook erg belangrijk. Daarom besteden wij intern veel aandacht aan opleiding.

Wat beregeningen betreft zijn wij de samenwerkingspartner voor hoveniers en particulieren die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen en professionele watersystemen. Onze tuinberegeningssystemen zijn van topkwaliteit, onze waterpartijen een sieraad voor de tuin.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden

Als servicemonteur beregeningen werk je lekker in de buitenlucht op mooie locaties. Je zult je bezighouden met alles wat met beregeningen en waterpartijen te maken heeft. Je gaat langs bij klanten om hun beregeningsinstallatie te installeren of om onderhoud te verrichten aan hun beregening. Ook zul je je onder andere bezighouden met het aanleggen van waterzuiveringsinstallaties. Jouw focus is het oplossen van storingen in pompen en de techniek van installaties. Kortom, bij ons hoef je niet stil te zitten, er ligt namelijk altijd wel een mooie klus op je te wachten!

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Enthousiast geworden?

Wil je graag meer weten over deze vacature of kennismaken met ons? Bel of app met Bernard van Sligtenhorst op 06 – 5985 8471. We ontmoeten je graag. Mailen mag ook: bernard@waterwel.nl