Open sollicitatie

Wij zijn Waterwel. We bouwen, plaatsen en onderhouden zwembaden, vijvers en beregeningssystemen. Hiervoor werken we in de mooiste tuinen op bijzondere plaatsen, met prachtige producten. Dat doen we met een team van 30 enthousiaste vakmensen. We zijn informeel van binnen, professioneel naar buiten. Wij gaan altijd voor het allerbeste resultaat! Door heel Nederland bouwen wij unieke en luxe waterprojecten voor onze klanten. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk. We ontzorgen onze klanten én onze medewerkers. We vinden persoonlijke ontwikkeling namelijk ook erg belangrijk. Daarom besteden wij intern veel aandacht aan opleiding.

Wat beregeningen betreft zijn wij de samenwerkingspartner voor hoveniers en particulieren die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen en professionele watersystemen. Onze tuinberegeningssystemen zijn van topkwaliteit, onze waterpartijen een sieraad voor de tuin.

Enthousiast geworden?

Wil je graag onderdeel uitmaken van ons team maar staat er momenteel geen passende vacature open? Bel, app of mail met Bernard van Sligtenhorst. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.