Tuinberegening: automatisch een groene tuin

Waterwel realiseert al jarenlang beregeningssystemen voor gazons, borders en hagen in tuinen en parken van uiteenlopende omvang. Onze tuinberegeningssystemen zijn er voor particulieren en hoveniers die ontzorgt willen worden en die op zoek zijn naar een innovatief en professioneel systeem. Naast een complete ontzorging kunt u ook bij ons terecht voor de puntjes op 'i' of de aanlevering van de juiste materialen.   

Onze beregeningssystemen zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een goede vochtbalans in tuin of park. Het zorgt dat u ook in droge periodes kunt genieten van een groene en springlevende tuin. Laat u adviseren voor een op uw locatie passend (maatwerk)-beregeningssysteem!

Hoe werkt onze tuinberegening?

Bij de realisatie van uw beregeningssystemen doen we het compleet: we verzorgen de tekeningen, de berekeningen, het grondwerk, de watervoorziening en het onderhoud. We installeren een slimme beregeningscomputer, die de beregening automatisch aan- en uitzet en zorgt voor gelijkblijvende hoeveelheid vocht.

Als specialist weten we precies hoe we een gelijkmatige tuinberegening kunnen realiseren.

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep:

Bekijk onze referenties

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: