Onze werkwijze

Onze werkwijze wordt gedreven door persoonsgerichte service en een toewijding aan kwaliteit. Bij Waterwel geloven we dat elke klant uniek is. We stemmen onze service daarom specifiek af op uw wensen.

Stap 1

Oriëntatie & advies

We nodigen u graag uit in onze showroom, waar u inspiratie op kunt doen. We zijn erg benieuwd naar uw wensen. Waterwel biedt eerlijk advies en brengt alle mogelijkheden in kaart, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. We stellen met elkaar uw droomzwembad samen!

Stap 2

Offerte & ontwerp

Zodra uw wensen helder zijn, wordt uw offerte opgesteld en maken onze 3D-tekenaars een realistische tekening van uw zwembad. 3D-tekeningen zijn een belangrijk hulpmiddel tijdens het proces. Zo krijgen zowel onze klanten als onze specialisten een duidelijk beeld  van het eindresultaat.

Waterwel showroom

Stap 3

Realisatie & oplevering

Nu is het tijd voor de realisatie van uw droomzwembad! Onze specialisten beginnen aan de bouw bij u op locatie. Dit gebeurt met veel passie en vakmanschap.

waterwel jacazzi vinkeveen

Stap 4

Onbezorgd genieten

Na onze installatie is uw zwembad helemaal klaar voor gebruik. Het is nu tijd om zorgeloos te genieten, wetende dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Ontdek de ware betekenis van rust en luxe en laat ons u begeleiden op uw reis naar ultieme ontspanning.

Wij werken o.a. met de volgende partners

Klanten aan het woord

Gewoonweg een geweldig bedrijf!

Binnen een paar maanden lag het bad er. Een bad van alle luxe voorzien en het werkt als een trein. Uitstekende service, gewoon via whatsapp dus geen ingewikkelde of omslachtige helpdesks. Een absolute aanrader dit bedrijf!

– Folkert Rosenkamp, Nijkerk

Laat je inspireren en adviseren

Doe inspiratie op in onze showroom en ons inspiratieboek en ontdek de talloze mogelijkheden. Maak een afspraak en laat u inspireren, u bent van harte welkom.