Wat kost een bouwkundig zwembad?

Wilt u een zwembad waar u nog jaren van kunt genieten, dan kunt u het beste kiezen voor een bouwkundig zwembad. Een investering die zich in woongenot terugbetaald. Maar wat kost een bouwkundig zwembad nu precies? Omdat onze zwembaden maatwerk zijn is er geen “one-size-fits-all”. Afhankelijk van de mogelijkheden, uw wensen en uw budget zal de investering variëren.

systeem-waterwel

Werkzaamheden

De prijs van het zwembad zit allereerst ook in de werkzaamheden. Een goede aanleg is essentieel. Het proces bestaat ruwweg uit de volgende onderdelen:

Hoewel het proces vrijwel altijd hetzelfde is, kan de prijs van het zwembad variëren. Het is dan ook haast niet mogelijk om zonder adviesgesprek van een deskundig adviseur de prijs van uw bouwkundig zwembad te bepalen. Wél informeren wij u graag over wat de prijs, naast de werkzaamheden, verder beïnvloedt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan:

Het formaat

De grootte van het bad is een bepaalt mede de prijs. Vaak geldt: hoe groter het zwembad, hoe hoger de prijs.Een groter zwembad betekent meer werk, meer onderdelen, meer beton, etc. Het is echter niet alleen de grootte. Ook de vorm: hoe complexer en meer bijzonder de vorm, hoe complexer de aanleg en meer tijd het vraagt.

De opties

Bij Waterwel realiseren wij droombaden: zwembaden waar u nu én straks volop van geniet. Daarbij kunnen wij uw zwembad voorzien van prachtige verlichting, schitterende stijlelementen, een prachtige overkapping en meer. Ook energiebesparende lamellenafdekkingen en onderhoudsvriendelijke bodemzuigers helpen u langer te genieten van uw zwembad.
waterval-waterwel

Folie of tegels

Voor de waterdichting kan gekozen worden tussen folie of tegels. Bekleding met tegels is veelal prijziger, maar kan een luxere uitstraling geven.

betegeld-waterwel

Benieuwd naar de prijs?

Wilt u weten wat een bouwkundig zwembad bij u in de tuin kost? Neem dan contact voor advies op maat.