Een duurzaam zwembad met een nieuw regelsysteem

Het verduurzamen van uw zwembad in nu binnen handbereik, zowel voor nieuwe als bestaande zwembaden, dankzij de nieuwste regelsystemen.  

Een duurzaam regelsysteem voor uw nieuwe zwembad

Voor nieuwe zwembaden bestaat er een innovatief zwembadbeheerssyteem die gebruik maakt van geavanceerde kunstimatige intelligentie (AI) en de nieuwste sensoren. Hiermee biedt dit systeem een unieke combinatie van efficiëntie, duurzaamheid en gemak. 

Een regelsysteem voor zwembaden dat gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie biedt ongekende mogelijkheden voor efficiëntie, duurzaamheid en gemak. Dit geavanceerde systeem voert continue analyses uit op uw zwembadgegevens en past complexe algoritmen toe om automatisch de prestaties te optimaliseren. Bijvoorbeeld, bij regenval kan het systeem het overtollige water gebruiken voor het terugspoelen van uw filter, waardoor er minder water verloren gaat en de exploitatiekosten dalen. Daarnaast worden energiebesparende strategieën toegepast, zoals het aanpassen van de pomp- en verwarmingscycli op basis van gebruikspatronen en weersomstandigheden. Met geavanceerde lekdetectie voorkomt het systeem verspilling en dure reparaties. 

Dankzij de slimme technologie houdt het systeem uw zwembad altijd in topconditie, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zwembad. Bovendien kunt u via een gebruiksvriendelijke app op afstand uw zwembad monitoren en beheren, waar u ook bent. Dit intelligente regelsysteem maakt het beheren van uw zwembad niet alleen eenvoudiger, maar ook veel milieuvriendelijker.

Waterwel heeft inmiddels al meerdere zwembaden voorzien van dit geweldige systeem. We kunnen u daarom met zekerheid vertellen dat dit uitstekend werkt. 

Smart & sustainable swimming voor bestaande zwembaden

Voor bestaande zwembaden is er een energiezuinig regelsysteem dat eenvoudig kan worden geïntegreerd met de bestaande techniek van uw zwembad. Dit systeem communiceert moeiteloos met al uw zwembadapparatuur en biedt volledige controle via een gebruiksvriendelijke app. 

Heeft u al een zwembad in de tuin en hebt u interesse in een duurzaam besturingssysteem? Dan bestaat er ook voor u een oplossing. We hebben namelijk ook voor bestaande zwembaden een all-in-one zwembadbesturingssysteem met een sterke focus op energiebesparing, zonder dat u hoeft in te leveren op comfort. Waterwel beschikt over een systeem dat bestaat uit een eevoudig te installeren hardware module, waardoor dit systeem perfect aangesloten kan worden op uw bestaande techniek. 

Met de gebruiksvriendelijke app, kunt u uw zwembad altijd en overal in de gaten houden. De app is beschikbaar op Android en iOS en vormt de bediening van uw zwembadbestuurssysteem. 

 

De werking van de app

Met het nieuwe regelsysteem kunt u uw  zwembad besturen door middel van een app. Deze is beschikbaar op Android en iOS. Lees hier over de werking van de app.

Dashboard

Op de startpagina van de app, het dashboard, vindt u de belangrijkste informatie over de status en instellingen van uw zwembad. Hier kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw gewenste temperatuur aanpassen. Ook is het mogelijk om de huidige temperatuur en het verwarmingsvermogen te bekijken. In de slimme modus kunt u zelfs zien wat de verwachte watertemperaturen voor de komende uren en dagen zullen zijn.

Overzicht

In het overzicht kunt u gedetailleerde informatie terugvinden over de zwembadinstallatie. Hier worden de waterwaarden van het zwembad getoond. Ook kunt u hier meer informatie terugvinden over uw energieverbruik en besparingen. Er is zelfs een onderdeel met lokale weersvoorspellingen, zodat u zich kunt voorbereiden op stralende dagen enkunt genieten van de ultieme zwembadbeleving.

Bediening

In het tabblad ‘bediening’ kunt u eenvoudig alle nodige bedieningen van uw zwembad terugvinden. Hier kan bijvoorbeeld de slimme modus ingeschakeld worden en kunt u uw zwemvoorkeuren instellen in de zwemplanner. Ook kunt u filterinstellingen aanpassen en automatische backwashes uitvoeren. Heeft u zwembadverlichting of een andere zwembadoptie? Dit systeem kan alle zwembadfunctionaliteiten samenbrengen in één app!

1. Oriëntatie & advies

We nodigen u graag uit in onze showroom, waar u inspiratie op kunt doen. We zijn erg benieuwd naar uw wensen. Waterwel biedt eerlijk advies en brengt alle mogelijkheden in kaart, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. We stellen met elkaar uw droomzwembad samen!

2. Offerte & ontwerp

Zodra uw wensen helder zijn, wordt uw offerte opgesteld en maken onze 3D-tekenaars een realistische tekening van uw zwembad. 3D-tekeningen zijn een belangrijk hulpmiddel tijdens het proces. Zo krijgen zowel onze klanten als onze specialisten een duidelijk beeld  van het eindresultaat. 

3. Realisatie & oplevering

Nu is het tijd voor de realisatie van uw droomzwembad! Het Waterwel-team bereidt het volledige project voor en maakt een gedetailleerd plan. Zo zijn onze zwembadbouwers goed geïnformeerd over wat er moet gebeuren. Als alles duidelijk is, kan de daadwerkelijke bouw beginnen!

4. Onbezorgd genieten

Na onze installatie is uw zwembad helemaal klaar voor gebruik. Het is nu tijd om zorgeloos te genieten, wetende dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Ontdek de ware betekenis van rust en luxe en laat Waterwel u begeleiden op uw reis naar ultieme ontspanning.

Heeft u interesse in een nieuw regelsysteem om uw zwembad te verduurzamen? Neem dan gerust een contact op met een van onze verkoopadviseurs. Ze informeren u graag en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!