HydroStar: dé tegenstroom turbine voor in uw zwembad!

Heerlijk baantjes trekken in uw eigen zwembad zonder dat u continu hoeft te keren? Met de HydroStar tegenstroomturbine van Binder kan het. Ook bij kleinere zwembaden!

Met zijn unieke, gepatenteerde technologie zorgt de HydroStar voor een perfecte tegenstroom voor zowel wellness doeleinden als zwemtrainingen. Niet voor niets heeft de Hydrostar diverse prestigieuze onderscheidingen ontvangen, zoals de Golden Wave Award. Middels de HydroStar wil fabrikant Binder de kracht van de natuur naar uw zwembad brengen. En dat lukt. De turbine zorgt voor een brede waterstroming die het lichaam draagt als een natuurlijk stromende rivier die niet spot:

De turbine zorgt ervoor dat u, in tegenstelling tot een jetstream met pompaandrijving, geen onaangename puntbelastingen op uw hoofd of schouders krijgt. Zo bent u verzekerd van een aangename tegenstroom die natuurlijk aanvoelt.

Voor wie is de HydroStar?

De HydroStar is ontwikkeld voor iedereen. Doordat de stroomsterkte eenvoudig aan te passen is, is de HydroStar voor zowel de geoefende zwemmer als de liefhebber die wil ontspannen.

  • Voor wellness en plezier: de HydroStar is niet alleen voor intensieve workouts of zwemtrainingen. Als u rustig baantjes wilt trekken kan dat ook met behulp van de Hydrostar. In plaats van te moeten keren kunt u ongestoord doorzwemmen in het tempo dat u wilt. Ook kunt u, met een druk op de afstandsbediening, de tegenstroom op een aangenaam laag niveau zetten. Heerlijk ontspannen.
  • Voor de sporter: de HydroStar is natuurlijk ideaal om ook thuis te trainen. Zonder continu te hoeven keren kunt u uw prestaties verbeteren. Voor de gevorderde zwemmer zijn er zelfs twee extra prestatieniveaus om de lat nóg hoger te leggen. Het is als ware een fitnessruimte voor thuis.
  • Revalidatie: zwemmen kan ook helpen bij een revalidatietraject. Juist dan is de natuurlijke tegenstroom van HydroStar een uitkomst. Zonder te hoeven keren en draaien kan men zich richten op de zwembeweging en het aansterken.

De voordelen van de HydroStar

  • Natuurlijke tegenstroom
  • Geluidsarm én trillingsvrij
  • Eenvoudig te bedienen middels piëzo-drukknoppen, een afstandsbediening of een (optioneel) aanraakscherm
  • Snel te installeren
  • Installatie mogelijk in zowel nieuwe als bestaande zwembaden
  • Ruimtebesparend
  • Energie-efficiënt

Voor nieuwe én bestaande zwembaden

De HydroStar is niet alleen geschikt voor nieuwe zwembaden. Ook bestaande zwembaden kunnen met de tegenstroomturbine worden uitgevoerd. Zo tovert u uw zwembad in één klap om tot een fitnessruimte en wellnessbad.

Waterwel en HydroStar

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de implementatie van de HydroStar-turbine. Ook als u reeds over een (binnen of buiten) zwembad beschikt. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.