Vijverfonteinen: áltijd levendig!

Wat doet water in een tuin? Het brengt altijd leven, zichtbaar en dankzij Waterwel-fonteinen ook hoorbaar. Een stijlvolle fontein verandert uw vijver in een échte waterpracht. Natuurlijk krijgt u een fontein-advies wat naadloos in uw situatie past. Eén ding is zeker: levendigheid verzekerd! Of het nu een drijvende fontein, een watervalfontein, een designfontein of een vaste fontein is. De mogelijkheden qua vijverfonteinen lichten wij u graag toe in een persoonlijk advies. Hebt u al een vijver en overweegt u een fontein toe te voegen aan uw waterpartij? Ook dat kan bij Waterwel!

Bestuurbaar met telefoon
Verlicht
Verschillende vormen en hoogtes

Altijd genieten

Het geluid van klaterend water is heerlijk rustgevend, dat weten we bij Waterwel maar al te goed. Even wegdromen in uw tuinstoel terwijl de lavafontein continu zijn werk doet. Een lamp eronder en u kunt ’s avonds ook genieten van een drijvende fontein, een watervalfontein, een designfontein of een vaste fontein. Het genieten kan beginnen!

Ongekende mogelijkheden

Vijverfonteinen geheel naar u wens ingericht. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Drijvende fontein
Vaste fontein
Design fontein
Waterval

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep:

Bekijk onze referenties

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: