Koivijvers: compleet tot in detail

Prachtig toch, zo’n vijver vol met fraaie koikarpers? Als u van deze vissen houdt, zorgt u met plezier ook voor de juiste huisvesting. Waterwel legt graag topkwaliteit koivijvers aan, tot in de kleinste details. Voor de gezondheid van de vissen (de waterkwaliteit) is een goed filter- en pompsysteem van groot belang. Die zorgen voor een optimaal leefklimaat voor de vissen en voor kraakhelder water. Op die manier kunt u het hele jaar genieten van deze Japanse vissen!

De nieuwste technieken
Elke maat te maken
Strakke afwerking

Ongestoord genieten

Waterwel is een specialist in het compleet aanleggen van koivijvers. Bij een koivijver is de keuze van een goed filtersysteem erg belangrijk. Of het nu gaat om een Ultrasieve zeef met bijpassende beadfilter en een juiste UV-lamp of een meerkamer filter, de juiste skimmer. Waterwel helpt u graag met het vinden van het juiste systeem. Zo kunt u ongestoord genieten van de prachtige vissen bij u in de vijver.

Ongekende mogelijkheden

U kunt bij een koivijver zelf aangeven hoe het eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verlichting
Filtertechniek
Randafwerking
Folie

Bekijk onze referenties

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: