Renovatie van uw bestaande zwembad?

Is uw huidige zwembad toe aan een (grondige) opknapbeurt? Waterwel heeft vaker met dit bijltje gehakt. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van uw (bouwkundige) zwembad. Hoe pakken we dat aan? Graag inventariseren we bij u op locatie de situatie en praten met u door over uw wensen en de (technische) mogelijkheden van uw bestaande zwembad. Na uw akkoord op ons renovatieplan gaan we van start. Wij zijn uw enige aanspreekpunt in dit gehele traject. Zwembadrenovatie met een glimlach, dat is ons doel!

Vergaand advies

Waterwel neemt bij al uw zwembadvragen uw wensen als uitgangspunt. Gecombineerd met onze technische kennis over de nieuwste zwembadinnovaties krijgt u een prachtig totaalplaatje. Wat dacht u van een luxe jetstream? Of prachtige (en energiezuinige!) LED-verlichting? U kunt ook energie en warmte besparen met een solar lamellenafdekking of zonnecollectoren. Wij nemen u graag op sleeptouw in dit traject!

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep:

Bekijk onze referenties

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: