Siervijvers: water is leven

Houdt u van een natuurlijke vulling van uw tuin? Denk dan aan een siervijver, die de natuur in uw groene omgeving centraal stelt. Het belangrijkste is voor u is een duurzaam ontwikkelde en onderhoudsvriendelijke siervijver. Die komt tot stand in nauwe samenwerking met architecten en hoveniers, ieder vanuit zijn eigen expertise. Waterwel zorgt voor een goede pompinstallatie en filtertechniek, maar ook voor de fonteinen, etages, watervalletjes en beekloopjes. Wilt u het totale traject (inclusief de complete tuinaanleg) uit handen geven aan een specialist? Aangenaam, Waterwel!

De nieuwste technieken
Strakke afwerking
Elke maat te maken

Breng de natuur naar uw tuin

Naast een weelde aan planten kan uw siervijver ook verrijkt worden met vissen en wordt uw vijver een waar kijkplezier. Daarnaast richten wij de vijver helemaal naar uw wens in. Watervalletjes, waterlamellen, etages, fonteinen: ook de aankleding boven water krijgt onze volledige zorg en aandacht.u in de vijver.

Ongekende mogelijkheden

U kunt bij een siervijver zelf aangeven hoe het eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waterval
Beekloop
Fontein
Waterspel

Bekijk onze referenties

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: