Zwembadverwarming verhoogt uw zwemplezier!

365 dagen per jaar genieten van uw (bouwkundig) zwembad? Dat kan natuurlijk altijd, maar uw zwemplezier wordt nog hoger als het water op een comfortabele temperatuur is. Qua zwembadverwarming zijn diverse mogelijkheden. De goedkoopste (en energievriendelijkste) manier is de zon. Echter, alleen de zon is vaak niet voldoende. Daarom voegen we bij Waterwel vaak zonnecollectoren toe. Ook een warmtepomp of een warmtewisselaar verhoogt uw zwemcomfort aanzienlijk.

Warmtepomp
Energiezuinig verwarmen
Professioneel

Energievriendelijk verwarmen

Echt energievriendelijk verwarmen kan door middel van de zon en daarbij behorende zonnecollectoren. Die collectoren legt u op het dak van uw huis of schuur. Het zwembadwater pompen we door de panelen heen, waardoor het water opwarmt. Ook een warmtepomp is mogelijk. Die filtert de warme lucht uit de buitenlucht en zet deze om naar warmte voor uw zwembadwater. Een derde mogelijkheid is een warmtewisselaar. Dankzij de aansluiting op uw CV-ketel is uw zwemwater binnen een dag opgewarmd. Veel zwemplezier!

Laat u inspireren

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een prachtige, duurzame oplossing. En dat levert mooie plaatjes op. Een kleine greep:

Een zwembad zoals u dat wilt

Wij maken het zwembad van uw dromen. Verrijkt met de opties en technieken die u wilt. Of u nu voor een (bouwkundig) zwembad  in uw tuin gaat, of een volwaardig binnenzwembad, u bepaalt. Van verwarming tot verlichting. Wij zetten de puntjes op de i. Zodat u kunt genieten in stijl. Bekijk de mogelijkheden: