Drop: Scandinavische jacuzzi’s

Unieke ontwerpen, hoge kwaliteit en een scala aan mogelijkheden. De jacuzzi’s van het Finse Drop zijn iconisch. De Design Deed of the Year Award die deze jacuzzi’s in de wacht hebben gesleept is dan ook zeker verdiend. Het druppelvormige ontwerp van de Drop jacuzzi’s is niet alleen heel opvallend, het is ook een groot voordeel voor comfort en gebruiksgemak. Deze jacuzzi’s zijn te voorzien van vele opties en zijn ook te bedienen met een app, wat het gebruiksgemak alleen maar ten goede komt. Waterwel helpt u graag met het samenstellen en plaatsen van uw Drop jacuzzi, van idee tot realisatie ontzorgen we u en geven we u graag advies. Zo krijgt u de jacuzzi van uw dromen. Benieuwd hoe dat er in werkelijkheid uitziet? In ons portfolio vindt u diverse jacuzzi’s die we al hebben mogen realiseren. Als u meer wilt weten over Drop jacuzzi’s, neem dan contact met ons op.

Scandinavisch design
Prachtig te integreren
Talloze mogelijkheden

Een inbouw jacuzzi met design

Drop jacuzzi’s zijn los al echte pareltjes, maar als ze ingebouwd worden tussen tegels of een terras is het plaatje helemaal compleet. Door de praktische vorm van deze jacuzzi is inbouwen goed te realiseren en ontstaat er een strak resultaat. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken graag met u mee over hoe een Drop jacuzzi het beste in uw tuin past.

Luxe uit Finland

Diverse modellen, stijlvolle kleuren en een scala aan opties. Uw Drop jacuzzi kan helemaal naar uw wensen worden samengesteld. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan de volledige Drop jacuzzi brochure.

Bubbels en draaikolk

Kies voor ontspannende bubbels of een aangename draaikolk.

Ergonomische zittingen

Kom volledig tot rust in de ergonomische zittingen. Goed voor urenlange ontspanning.

Iconisch design

Het iconische, druppelvormige ontwerp is niet alleen mooi om te zien, het is ook erg praktisch.

Bediening via app

Volledige controle over uw jacuzzi dankzij handige smart-bediening via de app.

Uw wellness, onze passie

Waterwel is al jarenlang met passie zwembaden en jacuzzi’s aan het realiseren waar wij oprecht trots op zijn. In allerlei formaten, binnen en buiten, in heel Nederland. Met de mooiste ontwerpen van architecten, tuinontwerpers en uit eigen koker. Maar onze ambities reiken verder. Met de nieuwste technieken gaan wij voor groen en realiseren we ook prachtige zwemvijvers en biopools waarin chloorvrij gezwommen kan worden. Dankzij een veilige waterbehandeling en filterinstallatie is de benodigde hoeveelheid chloor minimaal. En ook daar zijn wij trots op. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden van chloorarm zwemmen.