PPC zwembaden: zeer snel gerealiseerd, oersterk en duurzaam

Op zoek naar een krachtig zwembad dat jaren meegaat, krasbestendig en duurzaam is en ook nog eens heel snel zwem-klaar is? PPC (polypropyleen carbonaat) is een volledig milieu afbreekbare en zeer sterke soort kunststof. De mogelijkheden met PPC zijn groot, ook voor het realiseren van een prachtig, duurzaam en oersterk zwembad.

Zeer sterk
Snelle montage
Krasbestendig

Duurzame zwembaden

Waterwel levert altijd de beste kwaliteit in zwembaden. Zodat onze klanten jarenlang genieten van een zwembad. Daarom gebruiken wij alleen producten van zeer hoge kwaliteit Een prefab zwembad gemaakt van PPC is een goede en duurzame optie.

PPC is sterk en krasbestendig. Ook heeft deze kunststof een heel hoge isolatiewaarde, waardoor minder energie nodig is om het zwembad te verwarmen. Polyester zwembaden vertonen na verloop van tijd krassen. Een nagel die schraapt over de bodem kan al een kras veroorzaken. Onze PPC zwembaden blijven gegarandeerd mooi en krasvrij.

Een bijzonder groot voordeel is ook de chemische resistentie van het materiaal en de ongevoeligheid voor osmose. Osmose is een akelige aantasting die op termijn optreedt bij polyester zwembaden. Ze zijn te herkennen aan blazen op het onderwater

Ongekende mogelijkheden

U kunt bij een bouwkundig zwembad zelf aangeven hoe het zwembad eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lamellen afdekking

Onze lamellen zwembadafdekking zorgt voor een strakke afwerking, bespaart energie, voorkomt verdamping en heeft een eenvoudige bediening.
Lees meer

Verlichting

Zwemmen kunt u op ieder moment van de dag dankzij sfeervolle verlichting in uw bouwkundige zwembad.

Jetstreams

het water in uw bouwkundig zwembad is met jetstreams continu in beweging. Zwemplezier verzekerd!
Lees meer

Verwarming

Dankzij de waterpomp, zonnecollectoren of de warmtewisselaar is het zwemwater heerlijk warm!
Lees meer

PPC zwembaden in veel verschillende kleuren en formaten

In PPC zwembaden levert Waterwel maatwerk. PPC wordt door een specialist verwerkt tot een zeer sterke prefab zwembadkuip. Dat gebeurt in de fabriek van onze vaste leverancier. Wij werken standaard met deze leverancier samen vanwege de zeer hoge kwaliteit. Waterwel levert uiterst nauwkeurige zwembaden van PPC. Tot een halve centimeter op maat gemaakt.

Het grote voordeel van een prefab PPC zwembad is de zeer korte bouwtijd. Het is hierdoor mogelijk om al binnen 1,5 week na aanschaf te zwemmen in uw gloednieuwe zwembad.

Het is mogelijk om te kiezen voor een ledernerf-look PPC zwembad. Een luxe ledernerf zorgt voor een chique effect op de wanden en bodem. Benieuwd naar alle mogelijkheden in kleuren en afwerkingen? Kom langs in onze zwembad showroom in Barneveld. We laten de mogelijkheden graag zien.

Duurzaam genieten van uw PPC zwembad

Duurzaam zwemmen in uw eigen tuin. Met een zwembad van PPC kan het al binnen 1,5 week!
Voordelen van een PPC zwembad:

  • Snel bouwproces. Binnen 1,5 week mogelijk om te zwemmen. Bij een prefab beton zwembad duurt dit gemiddeld 3 tot 5 weken;
  • Vorstbestendig, chemisch resistent en osmose ongevoelig;
  • Verkrijgbaar in veel kleuren, ook met een luxe ledernerf;
  • Hoge isolatiewaarde en heel duurzaam;
  • Volledig op maat gemaakt in de fabriek.

Minder energieverbruik door hoge isolatiewaarde

PPC heeft,naast dat het sterk is, nog een aantrekkelijke eigenschap: het materiaal heeft een zelf-isolerende waarde. In combinatie met het rondom aanvullen met van een soort isolatie beton bereiken we een R-waarde van maar liefst < 10,0. En dat is een groot voordeel bij het verwarmen van dit type zwembad. Een duurzaam zwembad dat jaren mooi blijft, waarmee u ook nog eens bespaart op de energiekosten voor het verwarmen van het zwembad.

Zij gingen u voor

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke koi-vijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren:.