Polyester zwembad: topkwaliteit zwembaden met een snelle bouwtijd

Op zoek naar een kant en klaar zwembad waardoor u kunt rekenen op een snelle bouwtijd? Een polyester zwembad heeft dit als belangrijk voordeel. Waterwel realiseert polyester zwembaden van het topmerk Polyfaser. De baden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit glasvezel, versterkt met polyester. De keuze in modellen en kleuren is enorm, er is voor bijna iedere wens een passend polyester zwembad. De naadloze afwerking completeert het plaatje!

Naadloos design
Kant en klaar
Snelle montage

Naadloos comfortabel

Met een polyester zwembad kiest u voor een persoonlijk zwemparadijs, passend in uw tuin. U kiest uit een vrije vorm bad, een rechthoekig bad (met hoek- of Romeinse inlooptrap) of grootvormen. Alle polyester baden zijn bestand tegen een constante watertemperatuur van 28°C (maximaal 30°C). Dat maakt het zwemcomfort hoog. Dat geldt ook voor de naadloze afwerking: het bad bestaat uit één geheel. Comfort verzekerd!

Ongekende mogelijkheden

U kunt bij een polyester zwembad zelf aangeven hoe het zwembad eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verlichting

Zwemmen kunt u op ieder moment van de dag dankzij sfeervolle verlichting in uw bouwkundige zwembad.

Verwarming

Dankzij de waterpomp, zonnecollectoren of de warmtewisselaar is het zwemwater heerlijk warm!
Lees meer

Massagebank
Jetstreams

het water in uw bouwkundig zwembad is met jetstreams continu in beweging. Zwemplezier verzekerd!
Lees meer

Heerlijk genieten in uw polyester zwembad

Een polyester zwembad kent vele voordelen én is op maat af te stemmen.

De voordelen van een polyester zwembad

Met een polyester zwembad kiest u voor een duurzame oplossing. Dat gaat niet ten koste van de flexibiliteit. In tegendeel: uw zwembad is in diverse modellen te verkrijgen en uit te rusten met allerlei opties. Wat dacht u van een lamellen zwembadafdekking of een luxe jetstream. Een polyester zwembad heeft daarbij een korte bouwtijd, zodat u al snel heerlijk kunt genieten van uw eigen waterparadijs.

Bekijk onze referenties

Of het nu gaat om een bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke siervijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: