Oogstrelend: een mozaïekpatroon in uw eigen zwembad

Op zoek naar een bouwkundig zwembad met een persoonlijke touch? Een betegeld zwembad kunt u vormgeven zoals u zelf wilt. Met grote, rustieke tegels of juist met een veelkleurig mozaïekpatroon: uw keuze geeft net dat beetje extra! Waterwel begint een mozaïek zwembad met een betonnen kuip, die vanzelfsprekend geheel waterdicht is dankzij de diverse speciale onderlagen die wij aanbrengen. Daarna betegelen we uw zwembad met uiterste precisie. Alles in één hand: wij ontzorgen u van ontwerp tot realisatie. Het grote genieten kan beginnen!

Passend maatwerk
Unieke uitstraling
Betegeld

Heerlijk warm

Hét voordeel van een mozaïek zwembad? U krijgt een betegeld zwembad wat perfect past bij uw wensen, dankzij de hoogwaardige uitstraling en lange levensduur. Hebt u speciale wensen qua tegels, qua patroon, qua vorm of grootte? Waterwel ontwerpt én realiseert graag het betegeld zwembad van uw dromen! Mooie bijkomstigheid: het water in het betegelde bad kunt u verwarmen tot maar liefst 40° Celsius. Dat zorgt voor een behaaglijke warmte, een temperatuur die u alleen kunt krijgen in dit type zwembad. Ook qua trap of zitbank in het water kunt u het helemaal laten maken zoals u wilt. Het resultaat is prachtig!

Ongekende mogelijkheden

U kunt bij een betegeld zwembad zelf aangeven hoe het zwembad eruit moet zien. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lamellen afdekking

Onze lamellen zwembadafdekking zorgt voor een strakke afwerking, bespaart energie, voorkomt verdamping en heeft een eenvoudige bediening.
Lees meer

Verlichting

Zwemmen kunt u op ieder moment van de dag dankzij sfeervolle verlichting in uw bouwkundige zwembad.

Verwarming

Dankzij de waterpomp, zonnecollectoren of de warmtewisselaar is het zwemwater heerlijk warm!
Lees meer

Zitbank

In uw zwembad creëren we een zitbank, waardoor u niet alleen kunt zwemmen maar ook heerlijk kunt relaxen!