Biopool zwembaden: samensmelting van natuur en comfort

De natuurlijke ervaring van een zwemvijver met het comfort en ontwerp van een traditioneel zwembad. Biopool biologische zwembaden zijn op het oog niet te onderscheiden van het traditionele zwembad, maar zijn wel degelijk verschillend. De waterfiltering wordt namelijk natuurlijk en zonder chemicaliën gedaan. Goed voor u en goed voor de natuur. De installatie van een biopool zwembad kunnen wij van begin tot eind voor u verzorgen. Bekijk ons portfolio voor spetterende voorbeelden. Als u meer wilt weten over een biopool zwembad in uw tuin, neem dan contact met ons op.

Vrij van chemicaliën
Het comfort van een zwembad
Perfect op maat

Zo groen als een vijver, zo fijn als een zwembad

Een zwembad met chemicaliën is met de biopool verleden tijd. Bij een biopool wordt het zwembadwater gefilterd met een systeem wat vergelijkbaar is aan die van zwemvijvers. Het grote verschil is dat planten goed kunnen groeien in een biopool zwembad, maar ook weggelaten kunnen worden. Hierdoor blijft er meer zwemruimte over, met een natuurlijke look, een heerlijke middenweg! Door gebruik te maken van schoonmaakrobots blijft het zwembad vrij van vuil en beplanting. Extra lang genieten van uw biopool? Dan kan u met een warmtepomp de temperatuur van uw biopool zwembad het hele seizoen door comfortabel houden. Door gebruik te maken van een afdekking beschermt u de biopool tegen vervuiling en blijft het water ook nog langer warm.

Ongekende mogelijkheden

Uw biopool kunnen wij volledig voor u op maat maken. Waterwel denkt met u na over de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Afdekking van lamellen

Onze lamellen zwembadafdekking zorgt voor een strakke afwerking, minder energieverbruik en eenvoudige bediening.
Lees meer

Verlicht zwembad

De hele dag door genieten van uw biopool genieten dankzij onze zwembadverlichting. Helemaal naar wens uit te voeren.

Jetstreams voor uw zwembad

Houd het water in beweging met onze jetstreams. Heerlijk comfortabel en gegarandeerd zwemplezier!
Lees meer

Verwarming

Dankzij de waterpomp, zonnecollectoren of de warmtewisselaar is het zwemwater heerlijk warm!
Lees meer

De voordelen van een biopool zwembad

  • Verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.
  • Een groene oplossing voor zwembadzuivering.
  • Geen gebruik en hervullen van chemicaliën.
  • Het hele jaar door zwemplezier met een warmtepomp.
  • Net als een bouwkundig zwembad helemaal naar wens te maken.
  • Duurzaam en degelijk product.
  • Korte bouwtijden.

Zwemplezier van de bovenste plank

Een fijne zwembad-ervaring valt of staat bij de waterkwaliteit. Wij maken daarom alleen gebruik van de nieuwste en meest hoogwaardige technieken en systemen. Zorgeloos genieten dus.

Waterwel in heel Nederland

Al jarenlang hebben we de mooiste zwembaden mogen realiseren en daar zijn we trots op. We gaan het hele land door om de meest uiteenlopende zwembaden te realiseren; dat doen we zelf en in samenwerking met diverse architecten en tuinontwerpers. Innovatie blijven we doen, waardoor we naast zwembaden ook zwemvijvers en dus ook biopools kunnen plaatsen! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Zij gingen u voor

Of het nu gaat om een biopool, bouwkundig zwembad, efficiënte beregening of een strakke koi-vijver, wij draaien er onze hand niet voor om. Bekijk een van onze prachtige projecten en laat u inspireren: